Φωκάς Ευαγγελινός για Μαρίνα Σάττι: «Είναι φωνάρα, έχω να νιώσω αυτή την δόνηση από την Παπαρίζου»

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού μίλησε ο Φωκάς Ευαγγελινός. Ο επιτυχημένος χορογράφος και καλλιτεχνικός διευθυντής, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην Eurovision και στην φετινή συμμετοχή της Ελλάδας.

Μιλώντας για την Eurovision ο Φωκάς Ευαγγελινός είπε: «Αγαπώ την Eurovision, γιατί είναι ένας διαγωνισμός που εξελίσσεται συνέχεια. Αν με την εμπειρία μου, την δουλειά μου, ή τις ιδέες μου, μπορώ πλέον, γιατί έχουν περάσει πολλά χρόνια που το κάνω, να βοηθήσω έναν άνθρωπο, το κάνω με μεγάλη μου χαρά. Όπως είναι η φετινή μας συμμετοχή».

Σχετικά με την φετινή συμμετοχή της Ελλάδας ανέφερε ότι: «Η Μαρίνα Σάττι και το “ZARI” είναι η πιο υπέροχη ζαριά που μου έχει τύχει τα τελευταία χρόνια στην ζωή μου. Η Μαρίνα πέραν από το ότι είναι μία καταπληκτική καλλιτέχνης, έχει σπουδάσει υποκριτική, έχει σπουδάσει μουσική, είναι φωνάρα και ενώνει κόσμους. Έχω να νιώσω αυτή την δόνηση από την Παπαρίζου και από το “Hold Me” με το Αζερμπαϊτζάν».

Ακόμα, σημείωσε πως: «Η πιο αγαπημένη μου είναι η Έλενα Παπαρίζου, που ήταν όπως είπε και η Ναταλία, ένα κορίτσι γεμάτη φως, ενέργεια, χαρά, χαμόγελο. Αυτό που έπαθα με την Έλενα την ώρα των αποτελεσμάτων ήταν… Στην αρχή είπα «Όλα λάθος τα έκανα, εγώ φταίω»».

«Δεν ευχαριστήθηκα την συμμετοχή με την Demy. Δεν ήταν όπως το φαντάστηκα», πρόσθεσε ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ