Survivor 2024 – Έλενα Αμανατίδου: «Είμαι υπέρ της Ασημίνας»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου ήταν σήμερα (16/3) η Έλενα Αμανατίδου. Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε με θετικά λόγια για την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Συγκεκριμένα, η Έλενα Αμανατίδου είπε: «Ο Αλέξης και η Κατερίνα άδειασαν την Ασημίνα, δεν ξέρω τι έχει γίνει. Δεν έχω καταλάβει τι γίνεται, γενικώς εγώ που γνώρισα την Ασημίνα είναι φοβερό παιδί.

Δηλαδή είναι ένα παιδί, το οποίο δεν είναι έτσι όπως φαίνεται. Με πήρε από το χέρι, με αγκάλιασε… Δεν ξέρω τι μπορεί να έχει γίνει και να την βγάζουν έτσι στη σέντρα, πάντως εγώ είμαι υπέρ της Ασημίνας γενικώς».

Υπενθυμίζεται ότι σε προηγούμενες δηλώσεις της, η Έλενα Αμανατίδου είχε αναφέρει: «Η Κατερίνα είναι ακριβώς όπως φαίνεται. Θα σου μιλήσει, θα σου δώσει συμβουλές για τους αγώνες και έκανε παρέα με αυτούς που κάνει παρέα γενικά. Είναι γενικά μία τριάδα που κάνουν παρέα μόνοι τους, σα να μην θέλουν να είσαι εκεί.

Είναι ο Σάββας, ο Παππάς και η Κατερίνα. Με το που πήγα την πρώτη μέρα, κάνουμε μία βόλτα με την Κατερίνα και έρχεται ο Αλέξης και λέει σε εμένα και τον Θοδωρή: «Συγγνώμη, άμα δεν σας πειράζει να μας αφήσετε λίγο μόνους». Εκεί παίρνω πρέφα ότι δεν θέλουν να πλησιάζουμε».

«Η Ασημίνα είναι άλλο παιδί από αυτό που φαίνεται. Νομίζω ότι έξω φαίνεται άγρια», είχε σημειώσει τότε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ