Τεστ IQ μόνο για ιδιοφυΐες: Mπορείτε να βρείτε τον σωστό κωδικό σε 33 δευτερόλεπτα;

Ένα δύσκολο τεστ IQ μπερδεύει τους χρήστες του ίντερνετ. Το τεστ θέλει να τεστάρει την παρατηρητικότητά σας και την αντίληψή σας για την πραγματικότητα. Εσείς μπορείτε να βρείτε τον σωστό κωδικό σε 33 δευτερόλεπτα;

Τα τεστ IQ με εικόνες είναι μια μορφή παιχνιδιού για τον εγκέφαλο που δοκιμάζει την κριτική σκέψη του αναγνώστη και τις ικανότητες επίλυσης προβλημάτων. Αυτές οι προκλήσεις έχουν τη δυνατότητα να ενισχύσουν τη νοημοσύνη και να βελτιώσουν τη συγκέντρωσή σας.

Το τεστ περιλαμβάνει μια σειρά από συνδυασμούς αριθμών που συνοδεύονται από χρωματιστές κουκκίδες που χρησιμεύουν ως ενδείξεις. Είναι απαραίτητο να κατανοήσετε τη σημασία αυτών των σημείων για να βρείτε τον σωστό 3ψήφιο κωδικό.

  • Η λευκή κουκκίδα υποδεικνύει ότι ένα ψηφίο του συνδυασμού δεν περιλαμβάνεται στον κωδικό.
  • Η κίτρινη κουκκίδα υποδηλώνει ότι ένας από τους αριθμούς είναι σωστός αλλά σε λάθος θέση.
  • Η πράσινη κουκκίδα, υποδηλώνει ότι ένας από τους αριθμούς είναι σωστός και στην σωστή θέση.

Τεστ IQ: Μπορείτε να βρείτε τον σωστό κωδικό σε 33 δευτερόλεπτα;

Τεστ IQ κωδικός
πηγή: abmeyerwood.com

Η λύση του Τεστ IQ

Για να βρείτε την σωστή απάντηση πρέπει να δείτε τα στοιχεία και να αφαιρείτε τους λάθος αριθμούς μέχρι να βρείτε τους 3 σωστούς.

Από την 3η σειρά προκύπτει ότι το 7, το 3, και το 8 δεν είναι ψηφία του κωδικού. Από την 3η προκύπτει ότι δύο αριθμοί εκ των 2, 0, 6 είναι ψηφία του κωδικού. Λαμβάνοντας υπόψιν την 5η σειρά προκύπτει ότι το 0 είναι σίγουρα ένα ψηφίο και είναι και το 1ο ψηφίο του κωδικού. Από την 1η και τη 2η σειρά προκύπτει ότι το 6 δεν είναι ψηφίο του κωδικού γιατί είναι στην ίδια θέση και στην μία υπάρχει πράσινη ένδειξη και στην άλλη κίτρινη. Άρα το 2 είναι το τελευταίο ψηφίο του κωδικού. Άρα έχει μείνει μόνο το μεσαίο ψηφίο. Από την δεύτερη 2η προκύπτει ότι το 4 είναι το 2ο μεσαίο ψηφίο, καθώς αν ήταν το 5 η ένδειξη θα ήταν πράσινη η ένδειξη.

Συνδυάζοντας όλα αυτά τα δεδομένα προκύπτει ότι ο σωστός κωδικός είναι το 042.

Τεστ IQ κωδικός λύση
πηγή: abmeyerwood.com

πηγή: FOXreport.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ