Φλόγα και άνεμος: Η αναπάντεχη εγκυμοσύνη της Κυβέλης φέρνει χαρά αλλά και ανυπέρβλητα εμπόδια

Τα γεγονότα παίρνουν αναπάντεχη τροπή στο έκτο επεισόδιο της συναρπαστικής δραματικής ιστορικής σειράς «Φλόγα και άνεμος», που θα προβληθεί απόψε, Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022, στις 22:00.

Η Κυβέλη ετοιμάζει μια μεγάλη έκπληξη στον Γεώργιο. Του αποκαλύπτει την εγκυμοσύνη της, που εν μέσω σημαντικών πολιτικών και θεατρικών γεγονότων, έρχεται για να τους δώσει χαρά, αλλά ταυτόχρονα να τους φέρει αντιμέτωπους με τα ανυπέρβλητα εμπόδια που έχουν να επιλύσουν. Κυβέλη και Παπανδρέου πρέπει επειγόντως να πάρουν διαζύγιο από τους πρώην τους. Πόσο εύκολο θα είναι αυτό;

Επεισόδιο 6ο: 

1968 

Η Κυβέλη παίρνει ένα από τα αγαπημένα λουλούδια του Γεωργίου, για να του το πάει στο νοσοκομείο. Η στρατιωτική κυβέρνηση υπογράφει την ανάθεση ενός  μεγάλου έργου, της Εγνατίας Οδού. Η Όλγα προετοιμάζει το κυριακάτικο σχέδιό της. Αυτή η Κυριακή θα είναι πολύ σημαντική για το ζευγάρι. Η γειτόνισσά της έρχεται να την προσκαλέσει σ’ ένα πάρτι που ετοιμάζει. Η Φωτεινή και ο Μιχάλης μελετάνε τα λάθη που κάνανε καθώς μεγάλωνε ο γιος τους. Ο Φώντας διαβάζει το ημερολόγιο του Κροντηρά. Οι γιατροί του Γεωργίου αποφασίζουν να τον χειρουργήσουν.

 1928 

Σ’ ένα κρυφό ραντεβού τους, η Κυβέλη ετοιμάζει μια έκπληξη στον Παπανδρέου, του αποκαλύπτει την εγκυμοσύνη της. Πρέπει να αντιμετωπίσουν εκείνη τον Θεοδωρίδη κι εκείνος τη Σοφία Μινέικο. Πόσο εύκολο θα είναι αυτό; Ο Βενιζέλος υπόσχεται χαρτοφυλάκιο στον Γεώργιο, αν εκλεγούν. Κυβέλη και Παπανδρέου πρέπει επειγόντως να πάρουν διαζύγιο από τους πρώην τους. Η γέννα του παιδιού τους δεν μπορεί να γίνει στην Αθήνα, αλλά κάπου με μεγάλη μυστικότητα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ