Φλόγα και άνεμος: Η θεατρική κόντρα Κυβέλης – Κοτοπούλη αρχίζει

Νέο επεισόδιο της σειράς «Φλόγα και άνεμος» θα προβληθεί αύριο, Σάββατο 1 Οκτωβρίου, στις 22:00. Ο Παπανδρέου ζητάει σε γάμο την Σοφία και της υπόσχεται μια υπέροχη ζωή. Αργότερα, στο Βερολίνο, συναντιέται για πρώτη φορά με τον Βενιζέλο, τον οποίο εντυπωσιάζει η ρητορική του. Στο μεταξύ, η Κυβέλη και η Κοτοπούλη ανεβάζουν ταυτόχρονα την ίδια παράσταση. Ποια θα είναι η μεγάλη νικήτρια σε αυτή την καλλιτεχνική κόντρα;

Τι θα δούμε στο τρίτο επεισόδιο

1968: Η Κυβέλη διαπιστώνει ότι η χούντα παρακολουθεί το τηλέφωνό της. Στο εξωτερικό η Μελίνα και οι υπόλοιποι εξόριστοι οργανώνουν αντίσταση. Ο Χορν συμπαραστέκεται στην αγαπημένη του νονά. Στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο Γεώργιος έχει δίπλα του τον γιο του, Γιώργο, και τους φρουρούς της χούντας. Η Βαλεντίνη ψάχνει να βρει τον Βλαδίμηρο. Ο Φώντας συνεχίζει να διαβάζει το ημερολόγιο του Κροντηρά. Η Φωτεινή και ο Μιχάλης περνάνε τις τελευταίες τους ημέρες στο ξενοδοχείο δίπλα στη θάλασσα. Η Όλγα προσπαθεί να βρει κάτι να τη βοηθήσει να «διαλέξει» τη ζωή.

ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ: Ο Παπανδρέου ζητάει σε γάμο τη Σοφία και της υπόσχεται μια υπέροχη ζωή. Αργότερα, στο Βερολίνο, ο Παπανδρέου συναντιέται για πρώτη φορά με τον Βενιζέλο, τον οποίο εντυπωσιάζει η ρητορική του. Θα ικανοποιήσει, όμως, τα τολμηρά του όνειρα; Η Χρυσούλα, με την οποία είναι παντρεμένος ο Μυράτ, είναι έγκυος.

Η Κυβέλη και η Κοτοπούλη ανεβάζουν ταυτόχρονα την ίδια παράσταση. Ποια θα είναι η μεγάλη νικήτρια σε αυτή την καλλιτεχνική κόντρα; Η Κυβέλη δέχεται στο σπίτι της την επίθεση των βασιλικών, με σκοπό την εξόντωσή της, γεγονός που θα οδηγήσει τους ίδιους στο τμήμα κατηγορούμενους. Η Κυβέλη πηγαίνει στη Χίο με τον θίασό της και τον Θεοδωρίδη. Εκεί θα συναντηθεί για πρώτη φορά με τον Παπανδρέου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ