Φλόγα και άνεμος: Γεώργιος και η Κυβέλη συναντιούνται στη Χίο κι ένας καταιγιστικός έρωτας γεννιέται

Tο τέταρτο επεισόδιο της συναρπαστικής δραματικής ιστορικής σειράς «Φλόγα και άνεμος», θα προβληθεί απόψε, Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022, στις 22:00. Στο μακρινό 1920, η γνωριμία του Γεωργίου και της Κυβέλης, στη Χίο, είναι έρωτας με την πρώτη ματιά, όμως είναι και οι δύο παντρεμένοι και τα εμπόδια είναι ανυπέρβλητα. Διατρέχοντας γεγονότα, που αφήνουν έντονο το αποτύπωμά τους στην πολιτική και πολιτιστική ζωή της χώρας, φτάνουμε στο 1968. 

Ο Γεώργιος είναι στο νοσοκομείο και η  Κυβέλη ψάχνει στα αρχεία της να βρει κάτι από αυτά που την ένωσαν -τόσο καθοριστικά- μαζί του.

Επεισόδιο 4ο: 1968

Η Χούντα κάνει πολύ δύσκολη την επαφή της οικογένειας με τον Γεώργιο στο νοσοκομείο. Η Κυβέλη ψάχνει μέσα στα αρχεία της να βρει κάτι από αυτά που την ένωσαν με τον Γεώργιο. Η Βαλεντίνη βρίσκει πολλές ομοιότητες ανάμεσα σε αυτήν και την προγιαγιά της, Κυβέλη.

Θέλει να συναντήσει τον κρυφό της έρωτα. Η Όλγα συναντάει τον άντρα που παράτησε για να παντρευτεί τον Φώντα και μαθαίνει από αυτόν ποιος ήταν ο Κροντηράς. Ο Φώντας επισκέπτεται στο κελί του τον Παναγούλη, ο οποίος αρχίζει να επιδρά περίεργα επάνω του.

Ο Μιχάλης και η Φωτεινή αναπολούν τη σχέση τους.

ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ 1920. Η γνωριμία του Γεωργίου και της Κυβέλης είναι έρωτας με την πρώτη ματιά. Όμως είναι και οι δυο παντρεμένοι και πρέπει να το διαχειριστούν, να το ξεχάσουν ή να αφεθούν στο πάθος. Ο Θεοδωρίδης μετανιώνει για την ιδέα του να παίξουν στη Χίο. Φεύγει πρώτος, η Κυβέλη αποφασίζει να μείνει για λίγο ακόμη στο νησί, αλλά τελικά φεύγει και η σχέση Γεωργίου-Κυβέλης δεν φαίνεται να έχει συνέχεια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ