Fame Story: Η εντυπωσιακή έναρξη, το καλωσόρισμα του Νίκου Κοκλώνη και η λαμπερή είσοδος της κριτικής επιτροπής – BINTEO

Μεγάλη επιστροφή για το Fame Story στους τηλεοπτικούς δέκτες έπειτα από πολλά χρόνια απουσίας, απόψε μέσα από τη συχνότητα του Star η πιο διάσημη τηλεοπτική μουσική Ακαδημία έρχεται πλήρως ανανεωμένη και πολλά υποσχόμενη.

Fame Story: Απόψε η λαμπερή πρεμιέρα – 16 σπουδαστές και μία ασυλία

Ο Νίκος Κοκλώνης άνοιξε την αυλαία σε ένα πρώτο live που υπόσχεται θέαμα και ανατροπές. Συγκεκριμένα, εμφανίστηκε στο πλατό ντυμένος στα λευκά και πλαισιωμένος από ένα εκπληκτικό μπαλέτο που πραγματοποίησε μία εμφάνιση.

Αμέσως ο παρουσιαστής δεν έχασε χρόνο και καλωσόρισε το κοινό στο σόου.

Fame Story: Έτοιμο για τη μεγάλη πρεμιέρα – Ο Κοκλώνης, οι κριτές και το trailer που υπόσχεται… πανικό

«Είναι γεγονός, Fame Story live Show. Είμαστε εδώ δεν το πιστεύω, έχω λίγο τρακ. Ερχόμαστε με φόρα και σας το υπόσχομαι θα είναι συναρπαστικό», είπε ο Νίκος Κοκλώνης.

«Είμαι συγκινημένος μετά τις κορυφαίες μορφές που έχουν παρουσιάσει το Fame Story, τη Ναταλία Γερμανού, τον Αντρέα Μικρούτσικο, την Τατιάνα Στεφανίδου και τη Σοφία Αλιμπέρτη είναι συγκινητικό να είμαι ο παρουσιαστής της νέας εποχής», πρόσθεσε ο ίδιος.

Fame Story: Πότε κάνει πρεμιέρα – Ποιες μέρες θα προβάλλεται – ΒΙΝΤΕΟ

Στη συνέχεια υποδέχτηκε τους τέσσερις κριτές του talent show, τον Αντώνη Ρέμο, την Ελένη Φουρέιρα, τον Γιώργο Αρσενάκο και τον Light.

Δείτε το βίντεο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ