Fame Story: Έτοιμο για τη μεγάλη πρεμιέρα – Ο Κοκλώνης, οι κριτές και το trailer που υπόσχεται… πανικό

Ο μεγάλος διαγωνισμός τραγουδιού «Fame Story» είναι έτοιμος να επιστρέψει έπειτα από μια απουσία 17 χρόνων. Το «Fame Story» είναι ένα θρυλικό talent show που έχει αναδείξει πολλούς καλλιτέχνες του σήμερα, όπως ο Νίνο Ξυπολιτάς, ο Κώστας Καραφώτης, η Ραλλία Χρηστίδου, ο Θάνος Πετρέλης κ.α.

Fame Story: Πότε κάνει πρεμιέρα – Ποιες μέρες θα προβάλλεται – ΒΙΝΤΕΟ

Η νέα σεζόν του «Fame Story» τη φετινή σεζόν θα προβληθεί στο STAR και θα παρουσιαστεί από τον Νίκο Κοκλώνη. Η παραγωγή ανήκει στην Barking Well Media και υπόσχεται μεγάλες εκπλήξεις για τους θεατές.

Η κριτική επιτροπή του «Fame Story» αποτελείται από γνωστούς καλλιτέχνες όπως ο Αντώνης Ρέμος, η Ελένη Φουρέιρα, ο Γιώργος Αρσενάκος και ο Light. Με την επιτυχημένη πορεία τους στον χώρο, αυτοί οι κριτές θα έχουν την ευκαιρία να αξιολογήσουν τις εμφανίσεις των ταλέντων της Ακαδημίας κατά τη διάρκεια των live shows.

Αγώνας δρόμου στο Star για το «Fame story»

Αυτός ή αυτή που θα καταφέρει να ανταποκριθεί στο απαιτητικό πρόγραμμα της Ακαδημίας, να ξεχωρίσει στις εβδομαδιαίες live εμφανίσεις και να κατακτήσει την ψήφο του κοινού, των κριτών και των καθηγητών, ώστε να φτάσει στον μεγάλο τελικό και να κερδίσει, θα λάβει και ένα από τα πιο σημαντικά και τιμητικά έπαθλα, που έχουν υπάρξει ποτέ σε μουσικό reality show.

Το trailer για τη μεγάλη πρεμιέρα έχει ήδη κυκλοφορήσει και προμηνύει πανικό και μεγάλες συγκινήσεις για τους θεατές.

Fame Story: Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer με τον Νίκο Κοκλώνη – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ