Fame Story: Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer με τον Νίκο Κοκλώνη – ΒΙΝΤΕΟ

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για το νέο Fame Story το οποίο θα προβληθεί την ερχόμενη σεζόν από το Star, με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη, ο οποίος και εμφανίζεται στο βίντεο.

Στην λεζάντα του trailer, αναφέρεται: «Το θρυλικό Fame Story επιστρέφει! Εξερεύνησε τις καλλιτεχνικές σου δυνατότητες με κορυφαίους καθηγητές και μέντορες & διεκδίκησε μεγάλο έπαθλο! Σε έναν κόσμο γεμάτο φωνές, κάνε τη δική σου να λάμψει!». Ενώ ο Νίκος Κοκλώνης ακούγεται να λέει στο βίντεο: «Κέρδισε συμβόλαιο με την Panik Records, 50.000 ευρώ μετρητά και εκπροσώπησε εσύ την Κύπρο στον μεγαλύτερο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού».

Πρόσφατα ο Νίκος Κοκλώνης σε συνέντευξή του, είχε αποκαλύψει για τον νέο κύκλο πως: «Πλέον θα είμαι παρουσιαστής στο Star. Θα παρουσιάσω το Fame Story τον Σεπτέμβριο. Είμαι πάρα πολύ τυχερός και χαρούμενος που έχω μπει σε αυτήν την οικογένεια. Το διαφορετικό είναι, ότι είναι ένα παλιό project που το φέρνουμε στο 2023. Ένα επιτυχημένο project από το παρελθόν που θα έχει δύο σημαντικές διαφορές. Όποιος συμμετέχει στο σόου αυτό θα έχει ευκαιρίες μουσικές, αλλά και για να μάθει, εκτός από την εξασφάλιση με τα συμβόλαια της Panik και ότι ο νικητής θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον διαγωνισμό της Eurovision».

Προσθέτοντας ότι: «Θα είναι πολλοί οι καθηγητές και θα έχουμε δυνατούς κριτές, ο καθένας στο είδος του, δεν θα έχουμε μόνο τραγουδιστές. Δεν ξέρω ποιος θα είναι ο διευθυντής, είναι 3 υποψήφιοι, γίνονται δοκιμαστικά. Θα ξεκινήσουμε τελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη και θα τελειώσουμε την τελευταία του Δεκέμβρη. Μετά θα κάνουμε διάλειμμα και μετά J2US. Μέσα στην ακαδημία θα είναι 15 παιδιά και θα έχουμε μία αποχώρηση την εβδομάδα».

«Το νέο Fame Story θα έχει διαφορές από το παλιό. Η ακαδημία δεν θα βασίζεται στα καθιερωμένα μαθήματα φωνητικής, θα έχουμε μαθήματα για τα social media, για το styling, το πώς πρέπει να μανατζάρεις τον εαυτό σου. Θα έχουμε μια μέρα με κινητά και όλα τα παιδιά θα έχουν πρόσβαση στα προφίλ τους στα social media. Θα κάνουμε πράγματα για όλα τα παιδιά, συναυλίες, δίσκους και πολλά άλλα. Η φωνή θα είναι το κριτήριο, δεν θα είναι ένας ο νικητής» εξήγησε για τις διαφορές μεταξύ του νέου και του παλιού Fame Story.

Τέλος για την παρουσία του Ανδρέα Μικρούτσικο στον μουσικό διαγωνισμό είχε πει: «Θα είναι στην Κατερίνα Καινούργιου από Σεπτέμβριο. Σίγουρα θα είναι μαζί μας είτε μπροστά είτε πίσω από τις κάμερες. Θα έρθει η εμπειρία του Ανδρέα με τη φρεσκάδα του 2023».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ