Ελένη Ράντου: Η συγκινητική ανάρτηση με την μητέρα της – «Η αγάπη και η φροντίδα ανασταίνει»

Μία συγκινητική ανάρτηση μαζί με την μητέρα της έκανε, πριν από λίγο,  η Ελένη Ράντου. Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι η μητέρα της πέρασε ένα σοβαρό θέμα υγείας και ευχαρίστησε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό «που την έφεραν πίσω».

Συγκεκριμένα η Ελένη Ράντου δημοσίευσε στο μέσo κοινωνικής δικτύωσης μία φωτογραφία με την μητέρα της και έγραψε: «Μέσα σε όλο το μαύρο τοπίο των ημερών, βγήκε λιακάδα. Ευγνώμων σε όλους τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που την έφεραν πίσω. Η αγάπη και η φροντίδα ανασταίνει. Σε όλους όσους βοήθησαν και βοηθάνε ένα μεγάλο Ευχαριστώ!!!!».

Η ηθοποιός είχε αποκαλύψει πως η μητέρα της πάσχει από άνοια: «Η μητέρα μου έχει άνοια τα τελευταία πέντε χρόνια. Απλώς η πανδημία το έκανε ακόμη πιο δύσκολο. Έπρεπε να προσέχουμε περισσότερο για τη δική της κατάσταση παρά για τη δική μας. Ζούμε μαζί… Υπάρχει παρελθοντική μνήμη. Οι μνήμες αρχίζουν να σβήνουν από τις πρόσφατες και πάει προς τα πίσω. Οι φροντιστές τέτοιων ανθρώπων χρειάζονται σίγουρα ψυχολογική υποστήριξη. Είναι πολύ οδυνηρό για τους φροντιστές. Παλεύω να με φροντίζω… Αν δε φροντίζεις τον εαυτό σου δε θα μπορέσεις να φροντίσεις και τον άλλον γιατί είναι μακροχρόνιο και πολύ οδυνηρό μονοπάτι».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ