Γιάννης Σπαλιάρας: Γιατί ζήτησε συγγνώμη για την Επίδαυρο – Ποια είναι η Eλληνίδα Barbie

Δηλώσεις στην πρωϊνή ψυχαγωγική εκπομπή του Open παραχώρησε ο Γιάννης Σπαλιάρας. Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τον τελικό του Survivor All Star, αλλά και ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο που πάει στην Επίδαυρο, επειδή δεν τον έχει δει να παίζει.

«Η Ελληνίδα Barbie θα μπορούσε να είναι η Ελένη Μενεγάκη. Μου αρέσει, είναι μία πολύ όμορφη γυναίκα, ξεχωριστή και πολύ λαμπερή» ανέφερε αρχικά.

Ερωτηθείς για τον τελικό του Survivor All Star, εξήγησε πως: «Δεν είδα ολόκληρο τον τελικό του Survivor, είδα όμως αρκετό. Δεν μπορώ να πω ότι υποστήριζα κάποιον από τους δύο. Δεν τα γνωρίζω καλά τα παιδιά, οπότε δεν είχα ιδιαίτερη αδυναμία σε κάποιον. Άκουσα ότι είχαν διαφορά 9 ψήφων μεταξύ τους, είναι λίγο άδικο για τον κύριο Μπάρτζη αλλά τι να κάνουμε;».

«Πιστεύω ότι το θέατρο θα επιβιώσει και χωρίς εμένα. Δύσκολα μεν αλλά θα επιβιώσει. Θέλω να πω κι ένα συγγνώμη στους χιλιάδες που κατακλύζουν την Επίδαυρο κάθε καλοκαίρι και αναρωτιούνται: “Πού είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας;”. Απολογούμαι!» τόνισε για την θεατρική του παρουσία.

«Πρόσφατα μου ήρθε ένα περίεργο μήνυμα. Ήμουν κάπου και ανέβασα μία κατσαρίδα που ήταν στο δωμάτιο και μου έστειλε μία κοπέλα: “Αχ να ήμουν στη θέση της μαζί σου”» απάντησε σε ερώτηση για το εάν του στέλνουν περίεργα μηνύματα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ