Fall in Love στο Survivor: Μας «έλιωσαν» με τις εξομολογήσεις τους Σχίζας-Σοϊλέδης – «Βλέπω τη μητέρα των παιδιών μου»

Δύο σκαμπό δίπλα στους φιναλίστ ζήτησε ο Γιώργος Λιανός για να καθίσουν τα κορίτσια τους, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Μαρία Αντωνά στον τελικό του Survivor.

Οι σύντροφοι του Στάθη Σχίζα και του Άρη Σοϊλέδη πήραν θέση δίπλα τους και χάρισαν τις πιο ερωτικές εξομολογήσεις!

«Είναι κλειστός άνθρωπος, χαμηλών τόνων, σεμνό παιδί, αλλά αυτό είναι και το χαρακτηριστικό που με γοήτευσε σε αυτόν, είναι πρότυπο άνδρα, που αποδεικνύουν με πράξεις και όχι με λόγια».

«Είχαμε πει να το πάμε σιγά σιγά αλλά μέσα σε ένα μήνα είχε γίνει το συναίσθημα huge» αποκάλυψε μέσα σε όλα η Αλεξάνδρα.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε στη συνέχεια η Μαρία Αντωνά:

«Για εμένα είναι ο άντρας μου, είναι ο άντρας που επέλεξα να πορευτώ σε όλη μου τη ζωή, στο χέρι μου έχω ένα δαχτυλίδι. Πάντα θα πορεύομαι δίπλα του γιατί σε αυτά τα μάτια να βλέπανε έπαρση και βίλες εγώ έβλεπα έναν άνθρωπο που ήταν πάντα εδώ, είναι εργατικός, ανταγωνιζόταν τον εαυτό του».

Λαλίστατοι ήταν όμως και οι άνδρες της παρέες για τις γυναίκες της ζωής τους και μάλιστα με λόγια που μας έκαναν όλους να λιώσουμε!

«Είναι η γυναίκα της ζωής μου, την ερωτεύτηκα από την πρώτη ημέρα που την είδα. Μέρα με τη μέρα την ερωτεύομαι ακόμα πιο πολύ» είπε ο Στάθης.

«Τι να πω γι΄αυτή τη γυναίκα; Μου έδειξε ότι στα δύσκολα δεν με παράτησε ποτέ. Κοιτώντας τη στα μάτια βλέπω τη μητέρα των παιδιών μου» ήταν τα λόγια του Άρη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ