Eurovision 2023 – Andrew Lambrou: Η απάντηση στον Βίκτωρα Βερνίκο για τους «δύο βαθμούς» – ΒΙΝΤΕΟ

Την 12η θέση κατέκτησε στην Eurovision 2023 ο Andrew Lambrou, ο οποίος εκπροσώπησε την Κύπρο.

Eurovision 2023: Θετικός στον κορονοϊό ο Βίκτωρ Βερνίκος

Ο τραγουδιστής του «Break a Broken Heart», μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για την εμπειρία του, ενώ απάντησε στον Βίκτωρα Βερνίκο, ο οποίος την Τρίτη δήλωσε στην ίδια εκπομπή ότι θα έδινε 2 μόλις βαθμούς στο τραγούδι της Κύπρου.

«Η εμπειρία μου στην Eurovision ήταν μαγική. Είμαι ευγνώμων που μπόρεσα να ζήσω αυτή την εμπειρία για τη χώρα απ’ όπου κατάγομαι την Κύπρο. Άνοιξε τόσες πόρτες για την καριέρα μου, το οποίο ήταν κάτι για το οποίο πάντα δούλευα» δήλωσε αρχικά ο Andrew Lambrou.

Νίκος Κοτζιάς: Χαμός στο Twitter μετά την παρέμβασή του για το 4άρι στην Κύπρο στην Eurovision

Και πρόσθεσε: «είμαι ευγνώμων που το τραγούδι πάει τόσο καλά και ο κόσμος το ακούει. Είναι κάτι που πραγματικά παγιώνει αυτό που έκανα στην σκηνή και είμαι περήφανος για αυτό το τραγούδι. Στο δικό μου μυαλό είναι μία νίκη το ότι βρέθηκε στην Eurovision».

«Ξέρω ότι θα είχα τερματίσει μέσα στη δεκάδα αλλά όλα γίνονται για κάποιον λόγο. Είμαι πολύ ευγνώμων που οι Έλληνες μου έδωσαν 12 και με στήριξαν. Μου έστειλαν μηνύματα. Στο τέλος της ημέρας είμαι ευχαριστημένος με οποιαδήποτε βαθμολογία» δήλωσε για το 4αρι που έδωσε η ελληνική επιτροπή στην Eurovision.

Eurovison 2023: «Δεν μας είπε κανένας να μην την ψηφίσουμε ή ότι πρέπει οπωσδήποτε να δώσουμε 12 στην Κύπρο» λέει μέλος της επιτροπής

«Για μένα η μουσική είναι κάτι υποκειμενικό. Η τέχνη είναι υποκειμενική. Δεν θα μπορούσα να αξιολογήσω τα φετινά τραγούδια, κάτι για το οποίο είμαι ευγνώμων, γιατί δουλειά μου είναι απλά να πηγαίνω εκεί πάνω και να κάνω ό,τι πρέπει και να ερμηνεύω. Είναι απλά η γνώμη του, έχει το δικαίωμα να έχει τη γνώμη του» σχολίασε ο Andrew Lamprou για τον Βίκτωρα Βερνίκο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ