Eurovision 2022: Τεχνικά προβλήματα και ευτράπελα – Χτύπησε ρεύμα την τραγουδίστρια της Σουηδίας

Στην τελική ευθεία είναι η Eurovision 2022, με τις πρόβες στο Τορίνο της Ιταλίας να συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς.

Όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος της ΕΡΤ, Άγις Μενούτης, η ελληνική αποστολή προσέχει, καθώς πλέον η χρήση της μάσκας δεν είναι υποχρεωτική.

Οι τεχνικές πρόβες και των δύο ημιτελικών έχουν ολοκληρωθεί. “Πλέον το βλέμμα στρέφεται στις γενικές πρόβες του πρώτου ημιτελικού που ξεκινάει την Δευτέρα. Οι πρόβες ήταν προβληματικές για όλες τις χώρες. Έγιναν διάφορα ευτράπελα” αποκάλυψε.

Αναφέρθηκε στον “ήλιο” που έχει τοποθετηθεί στη σκηνή και δεν λειτουργεί. “Ο ήλιος έπρεπε να μετακινείται, από την μια πλευρά έχει φώτα και από την άλλη led. Κάποιες χώρες επέλεξαν τα led κάποιες τα φώτα. Πριν από τρεις ημέρες όμως οι Ιταλοί είπαν σε όλες τις αποστολές ότι ο ήλιος δεν μπορεί να γυρίσει, ότι ο μηχανισμός δεν λειτουργεί σωστά, οπότε πρέπει να περιοριστούν τα φώτα. Επικράτησε κομφούζιο και εκνευρισμός” πρόσθεσε.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα όλες οι σκηνικές παρουσίες των χωρών να αλλάξουν με βάση τα νέα δεδομένα.

Το τραγούδι της Σουηδίας για την Eurovision

Το ευτράπελο στην πρόβα της Σουηδίας

Η εκπρόσωπος της Σουηδίας Cornelia Jakobs, που θα ερμηνεύει το κομμάτι “Hold Me Closer” και φιγουράρει ανάμεσα στα μεγάλα φαβορί, αναγκάστηκε να πει το τραγούδι πέντε φορές αντί για τρεις, γιατί δεν μπορούσε να ακούσει τη φωνή της.

Μάλιστα, κάποια στιγμή την χτύπησε ρεύμα, καθώς η ίδια έχει ένα vintage μικρόφωνο με καλώδιο. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η Cornelia Jakobs δεν έπαθε τίποτα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ