Eurovision 2022: Ανατροπή με τους Maneskin

Σε ρυθμούς Eurovision 2022 κινείται η Ιταλία αλλά και όλη η Ευρώπη.

Ο 66ος διαγωνισμός τραγουδιού θα διεξαχθεί στο Τορίνο, στις 10, 12 και 14 Μαΐου. Οι μεγάλοι νικητές της περσινής Eurovision ήταν οι Maneskin που σάρωσαν και κατάφεραν να τους γνωρίσει όλος ο πλανήτης, πραγματοποιώντας συναυλίες ακόμα και στις ΗΠΑ.

Το συγκρότημα έκανε το ντεμπούτο του στις ΗΠΑ με την τηλεοπτική του εμφάνιση στο σόου του Τζίμι Φάλον, ενώ ακολούθησαν συναυλίες στη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες. Φαίνεται πως οι Ιταλοί κατακτούν την αμερικανική μουσική σκηνή με το ροκ ύφος τους.  Ο τραγουδιστής των Maneskin Νταμιάνο Νταβίντ έχει τρελάνει το γυναικείο κοινό.

Αν και αρχικά φήμες ήθελαν το ιταλικό συγκρότημα να μην εμφανίζεται στον φετινό τελικό στη σκηνή του Pala Olimpico, αλλά τελικά διαψεύδονται με την επίσημη ανακοίνωση από τους διοργανωτές.

Οι Maneskin θα ερμηνεύσουν ζωντανά το ολοκαίνουργιο τραγούδι τους με τίτλο «Supermodel», το οποίο θα κυκλοφορήσει μια ημέρα πριν.

Το Τορίνο αποτελεί την τελευταία στάση της παγκόσμιας περιοδείας τους και έχει συμβολική σημασία, καθώς το συγκρότημα κατάφερε να φέρει για πρώτη φορά το διαγωνισμό της Eurovision στην Ιταλία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Måneskin (@maneskinofficial)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ