Θανάσης Πατριαρχέας: Διπλή βάπτιση για τον γιατρό της σειράς “Σασμός”

Διπλή βάπτιση στη Μεσσηνία για τον Θανάση Πατριαρχέα, ο οποίος ενσαρκώνει τον Άγγελο στη σειρά “Σασμός“. 

Ο γιατρός του επιτυχημένου σίριαλ του Alpha, Θανάσης Πατριαρχέας και η σύζυγός του, Βίβιαν Δράκου ετοιμάζονται να βαπτίσουν τις κορούλες τους την ίδια ημέρα.

Σύμφωνα με το Secret των Παραπολιτικών, τα μυστήρια θα τελεστούν στις 16 Ιουλίου σε ένα χωριό στην Πύλο. Η μεγάλη κόρη τους, που είναι 2 ετών, θα πάρει το όνομα Σταύρια, αφού έτσι λένε τη μητέρα του ηθοποιού, ενώ η δεύτερη κόρη τους, που είναι ενός έτους, θα πάρει το όνομα Κύνθια που το επέλεξε το ζευγάρι.

Στο πρώτο παιδάκι νονοί θα είναι η κολλητή και συνεργάτιδα της Βίβιαν, Πόλυ Χατζόγλου και ο κολλητός του ηθοποιού Στέλιος Σταύρου. Την Κύνθια θα τη βαπτίσουν οι επίσης πολύ καλοί φίλοι τους, Σαπφώ και Κίμωνας. Ο Θανάσης Πατριαρχέας και η σύζυγός του, Βίβιαν Δράκου έχουν αποφασίσει να κάνουν παραδοσιακές βαπτίσεις αφού μετά τα Μυστήρια θα γίνει γλέντι και χορός στην πλατεία του χωριού. Όσον αφορά το φαγητό, θα τιμήσουν δεόντως παραδοσιακά εδέσματα της περιοχής.

«Νιώθω πάρα πολύ όμορφα, όμως παράλληλα είμαι λίγο αγχωμένη, γιατί θέλω ο κόσμος που θα έρθει να περάσει καλά και να το ευχαριστηθεί και βεβαίως να είναι η ημέρα της Κύνθιας και της Σταύριας» δήλωσε η Βίβιαν Δράκου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ