Έρωτας φυγάς: Ο Στέφανος κάνει πρόταση γάμου στη Μαργέτα

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στον δεύτερο κύκλο της δραματικής σειράς «Έρωτας φυγάς», στον Open. Όσα θα δούμε απόψε, Παρασκευή 27 Οκτωβρίου, στις 20:00. Ο Στέφανος κάνει πρόταση γάμου στη Μαργέτα.

Όσο ο Στέφανος αγωνιά για την τύχη του ανιψιού του, ο Φάνης φέρνει έναν από τους οικοπεδοφάγους αντιμέτωπο με τη δικαιοσύνη. Εκείνος, ομολογεί και αποκαλύπτει ποιος είναι ο εγκέφαλος και γιατί προσπαθούν να αρπάξουν τη γη από το Κιάρι. Όλοι ξαφνιάζονται όταν μαθαίνουν τον υπεράνω υποψίας ηθικό αυτουργό.

Ο Ιάσονας, κάνει το επόμενο βήμα για να βγάλει τη Μαργέτα από τη μέση. Με τη βοήθεια της επιστήμης και παρουσία μαρτύρων, βάζει μπροστά το ύπουλο σχέδιο του. Η Άννα ξαφνιάζεται όταν μαθαίνει για τον Νικόλα και το πόσο υπέφερε όσο εκείνη ήταν στο νοσοκομείο. Ο Στέφανος, κάνει επιτέλους μια πρόταση στη Μαργέτα που και οι δύο την περίμεναν πολύ καιρό.

Δείτε το τρέιλερ

«Έρωτας Φυγάς», καθημερινά στις 20:00 στο OPEN

ΗΘΟΠΟΙΟΙ:
ΠΕΜH ΖΟΥΝΗ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΖΑΛΜΑΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΥΣΤΙΝΟΣ, ΝΤΑΝΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΒΗΓΚΟΣ, ΑΛΕΚΟΣ ΣΥΣΣΟΒΙΤΗΣ, ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΓΕΝΝΑΤΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗ, ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΖΑΝΑΣ, ΑΡΕΤΗ ΠΑΣΧΑΛΗ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗ, ΛΙΛΗ ΤΣΕΣΜΑΤΖΟΓΛΟΥ, ΓΙΟΛΑΝΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΑΝΙΑΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΑΛΛΑ, ΧΡΥΣΑ ΚΛΟΥΒΑ, ΔΕΝΙΑ ΜΙΜΕΡΙΝΗ, ΙΩΑΝΝΑ ΖΙΑΝΝΗ, ΧΑΡΗΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΚΑΒΟΥΚΙΔΟΥ, ΖΩΗ ΝΑΛΜΠΑΝΤΗ, ΤΖΙΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΒΙΛΑΣ, ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΣΑΡΑΝΤΗ και η ΑΝΝΑ ΑΔΡΙΑΝΟΥ

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΕΛΕΜΕΓΚΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΚΗΣ
ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ Α.Ε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ