Έρχονται αλλαγές στο πρόγραμμα της ΕΡΤ

Σε αναδιοργάνωση του προγράμματός της προχωρά η ΕΡΤ, που ετοιμάζει εσπευσμένα μίνι λανσάρισμα του νέου προγράμματος τον Ιούνιο για να αντισταθεί στην πτώση των ποσοστών της μετά το τέλος της καραντίνας, ενώ σκέψεις για σημαντικές αλλαγές γίνονται και για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Στις αρχές Ιουνίου θα κάνει πρεμιέρα το νέο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο από τις 4 το απόγευμα έως τις 6 το απόγευμα, για το οποίο εγκρίθηκε ο τίτλος “φλΕΡΤ”. Την παρουσίαση θα αναλάβει η Νάντια Κοντογεώργη, η οποία αρχικά επρόκειτο να συμπαρουσιάσει με τον Μίνω Θεοχάρη, ο οποίος, όμως, τελικά αποχώρησε από το πρότζεκτ.

Στις αρχές του ίδιου μήνα θα βγεί στον αέρα της ΕΡΤ1 και το τηλεπαιχνίδι με τον Νίκο Κουρή. Βασισμένο σε ξένο φορμάτ “Catch the answer”, το νέο παιχνίδι γνώσεων θα τιτλοφορείται “Δες και βρες”. Η ζώνη μετάδοσης του δεν έχει ακόμα αποφασιστεί και θα εξαρτηθεί από το τι θα γίνει με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Την ίδια στιγμή φουντώνουν τα σενάρια για αλλαγές στο δελτίο ειδήσεων μπροστά και πίσω από τις κάμερες ενόψει της νέας σεζόν. Πληροφορίες αναφέρουν ότι επανέρχεται σε συζητήσεις το όνομα της Κατερίνας Παναγοπούλου, η οποία είχε βολιδοσκοπηθεί και στις αρχές της σεζόν, αλλά δεσμευόταν από συμβόλαιο με το STAR. Το συμβόλαιο της λήγει στα τέλη Ιουνίου και το φλερτ με την ΕΡΤ αναζωπυρώνεται, με ισχυρές πιθανότητες να μετακινηθεί στο Ραδιομέγαρο για να αναλάβει την κεντρική παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Πηγή: Reallife

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ