ΕΡΤ: Η στροφή στην ψυχαγωγία και ο ρόλος του Νίκου Αλιάγα – Τι θα γίνει με την Κάτια Ζυγούλη

Σε ανασχεδιασμό του προγράμματος της ΕΡΤ1, προκειμένου να δώσει χώρο στην ψυχαγωγία και να χτίσει πολυσυλλεκτικό προφίλ, προχωρά η διοίκηση της ΕΡΤ, προετοιμάζοντας συμβολικά τη λήξη της καραντίνας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News, η δημόσια τηλεόραση θα σηματοδοτήσει την επαναφορά στην – σχετική – κανονικότητα, απελευθερώνοντας αρχικά στην prime time από ενημερωτικές εκπομπές, στη συνέχεια θα εμπλουτίσει το πρόγραμμα με ψυχαγωγία καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ αγόρασε το format ξένου μουσικού σόου που προορίζεται για πρεμιέρα τον Οκτώβριο. Πριν από λίγες μέρες, οριστικοποιήθηκε το deal για την εξασφάλιση των δικαιωμάτων του «The secret song», ενός λαμπερού ψυχαγωγικού σόου με αφιερωματικό χαρακτήρα σε πρόσωπα του καλλιτεχνικού και όχι μόνο χώρου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΡΤ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Νίκο Αλιάγα και εξετάζεται το ενδεχόμενο ο γνωστός παρουσιαστής να εμπλακεί στην ελληνική version του «Secret Song» που παρουσιάζει με επιτυχία στη Γαλλία, είτε ως guest εμφάνιση είτε στα μετόπισθεν της παραγωγής, να βοηθήσει στο στήσιμο του απαιτητικού αυτού σόου υψηλών προδιαγραφών, που σκηνοθετεί εκπλήξεις για τον εκάστοτε τιμώμενο πρόσωπο.

Σε ό,τι αφορά το προσεχές διάστημα, στο πλαίσιο του ανασχεδιασμού, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων θα παραμείνει στις 19:00, ενώ η ενημερωτική εκπομπή «Δέκα» που συνεχίζει μετά την παραίτηση της Όλγας Τρέμη, θα μεταφερθεί από τις 20:40 στη late night ζώνη. Από τις αρχές Μαΐου, η prime time θα ενισχυθεί με το πακέτο ξένων ταινιών που αγοράστηκε πρόσφατα ενώ στα σκαριά βρίσκεται συμφωνία και για την εξασφάλιση των δικαιωμάτων ξένης σειράς, που θα μεταδίδεται καθημερινά.

Παράλληλα, προετοιμάζεται η πρεμιέρα ψυχαγωγικών προγραμμάτων ακόμα και μέσα στον Ιούνιο. Έτσι, σε ετοιμότητα για να αρχίσουν γυρίσματα μόλις πραγματοποιηθεί η άρση των μέτρων είναι το τηλεπαιχνίδι «Catch the answer» με τον Νίκο Κουρή, η late night εκπομπή με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάσο Γιαννούτσο και τα επόμενα επεισόδια του «Σημείου Συνάντησης».

Επίσης, οι «Ιστορίες Μόδας» με την Κάτια Ζυγούλη βρίσκονται ανάμεσα στις εκπομπές που η διοίκηση της ΕΡΤ επιθυμεί να εντάξει το ταχύτερον δυνατόν στο πρόγραμμά της, στοχεύοντας να βγει στον αέρα μέσα στον Ιούνιο.

Πηγή: Real News

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ