Emily in Paris: Έρχονται τρίτη και τέταρτη σεζόν

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη σεζόν της “Emily In Paris” αφήνοντας τους φαν της σειράς του Netflix με πολλά αναπάντητα ερωτήματα. Ωστόσο, τώρα μπορούν να προσμένουν ότι θα απαντηθούν όλες οι απορίες, καθώς το Netflix αλλά και η ίδια η σταρ της σειράς, Λίλι Κόλινς επιβεβαίωσαν ότι η σειρά πήρε “πράσινο φως” για τρίτη αλλά και για τέταρτη σεζόν!

Η “Εμιλι”, Λίλι Κόλινς επιβεβαίωσε τα “πολύ ωραία νέα” μέσω instagram ενώ το Netflix συμπλήρωσε ότι ο νέος χρόνος σημαίνει “νέες δυνατότητες” για την Έμιλι.

Η Λίλι Κόλινς πόζαρε στο instagram φορώντας μπλουζάκι με στιγμιότυπο της σειράς και ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για την “απίστευτη στήριξή” τους. “Ξύπνησα νωρίς σήμερα για να σας πω τα πολύ ευχάριστα νέα… Η Emily in Paris επιστρέφει για τρίτη σεζόν… ΚΑΙ περιμένετε, για τέταρτη σεζόν!!! Δεν ξέρω αν θα άρεσε στην Έμιλι ή θα σιχαινόταν αυτήν την εμφάνιση για να κάνω την ανακοίνωση αλλά θα ούρλιαζε ούτως ή άλλως. Πραγματικά σας αγαπώ όλους, σας ευχαριστώ για την απίστευτη στήριξη. Δεν θα μπορούσα να περιμένω για περισσότερα… Ευχαριστώ πολύ!” έκλεισε την ανάρτησή της με γαλλικές ευχαριστίες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lily Collins (@lilyjcollins)

Η δεύτερη σεζόν ολοκληρώθηκε αφήνοντας αναπάντητο το καίριο ερώτημα σχετικά με τη ζωή της Έμιλι στο Παρίσι καθώς έχει να δεχθεί μία προαγωγή και να μεταφερθεί στο γραφείο στο Σικάγο ή να μείνει στο Παρίσι και να δεχθεί την πρόταση να εργαστεί στο νέο πρακτορείο της Σιλβί.

Από την πλευρά του το Netflix έκανε την ανακοίνωση με ένα βίντεο που ανήρτησε στα social media, το οποίο συνόδευσε με τη λεζάντα “πείτε bonjour στην 3 και 4 ! Η Emily επιστρέφει επισήμως για άλλες δύο σεζόν!” Το βίντεο περιελάμβανε στιγμιότυπα από τις δύο προηγούμενες σεζόν.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily In Paris (@emilyinparis)

Η Λίλι Κόλινς πρωταγωνιστεί στη σειρά του Netflix υποδυόμενη την κεντρική ηρωίδα Έμιλι Κούπερ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ