Ελεονώρα Μελέτη: Τα «καρφιά» για τηλεοπτικές εκπομπές – «Δεν ήμασταν από αυτούς που έπαιξαν το θέμα και μετά λέγαμε ότι οι ρεπόρτερ δεν έπρεπε να πάνε»

Ο Γιώργος Νταλάρας θα παραχωρήσει συνέντευξη με βασικό θέμα τον Βασίλη Τσιτσάνη σε ραδιοφωνικό σταθμό και στο Mega Καλημέρα σχολίασαν αν οι τηλεοπτικές εκπομπές θα στείλουν κάμερες, μετά τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε ο τραγουδιστής και προκάλεσαν αντιδράσεις. Η Ελεονώρα Μελέτη είπε πως φυσικά και θα στείλει η εκπομπή, καθώς δεν είναι σαν αντίστοιχες εκπομπές που έπαιξαν το θέμα με τον τραγουδιστή και μετά ακύρωσαν τους λόγους που έστειλαν ρεπόρτερ.

«Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε ποιοι θα στείλουν κάμερα και ποιοι όχι έξω από το ραδιοφωνικό σταθμό. Εγώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να στείλουμε κάμερα και έχω και πολύ συγκεκριμένες ερωτήσεις στο μυαλό μου. Εννοείται, γιατί να μην πάμε; Εμείς κατ’ αρχάς δεν ακυρώσαμε ποτέ τους λόγους για τους οποίους στέλνουμε ρεπόρτερ στα θέματα» είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη και συνέχισε:

«Δεν ήμασταν από αυτούς που έπαιξαν το θέμα και μετά λέγαμε ότι τα παιδιά δεν έπρεπε να πάνε εκεί. Σαφώς και τα παιδιά θα πήγαιναν οπουδήποτε υπάρχει ρεπορτάζ και πρέπει να το υπηρετήσουν. Τα παιδιά δεν ξυπνάνε μόνα τους για να πάνε στον κ. Νταλάρα» είπε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ