Ελένη Μενεγάκη: Κυκλοφορείς γυμνός; – Επικό σκηνικό στην εκπομπή της

Ένα αστείο σκηνικό εκτυλίχθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA το μεσημέρι της Παρασκευής.

Ο Σάββας Πούμπουρας αναφέρθηκε σε μια έρευνα σύμφωνα με την οποία όσοι κοιμούνται γυμνοί έχουν 60%-70% περισσότερες πιθανότητες να κάνουν έναν υπέροχο ύπνο.

“Μα συνέχεια γυμνός δίπλα στον άνθρωπό σου, μπορεί αυτός να μην κοιμάται. Να έχει στο μυαλό του άλλα πράγματα. Εγώ έτσι σκέφτομαι. Τι δηλαδή, να το σκεφτώ ανάποδα; Ότι δηλαδή θα κοιμάται δίπλα στη γυμνή και θα λέει “ω ρε ένα ροχαλητό που θα ρίξω τώρα”” σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη.

“Εγώ νιώθω ανασφάλεια όταν είμαι γυμνός γενικότερα και στον ύπνο και στον ξύπνιο. Δεν μπορώ” είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, με την παρουσιάστρια  να τον ρωτάει: “Στον ξύπνιο γιατί; Κυκλοφορείς γυμνός; Σε ποιο δρόμο;”. Τότε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος της είπε με χιούμορ:  “Γιατί; Θες να πας να κάνεις οπισθογωνία;”

“Όχι ρε παιδί μου, απλά να ξέρω” απάντησε γελώντας.

Η συζήτηση συνεχίστηκε όμως με τον Σάββα Πούμπουρα να απευθύνεται στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και να τον ρωτά: “Συγγνώμη στο σπίτι δεν κυκλοφορείς γυμνός;”

“Όχι, γιατί να κυκλοφορώ γυμνός σπίτι μου; Εξαιρώ τους παλιούς της εκπομπής, δηλαδή εσείς κυκλοφορείτε γυμνοί σπίτι σας;”, ανέφερε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ