Ελευθερία Ελευθερίου: Κινείται νομικά κατά του Σπύρου Μαρτίκα; – Τι αποκάλυψε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Νομικά κατά του Σπύρου Μαρτίκα για τον χαρακτηρισμό «κλέφτρα» κινείται η Ελευθερία Ελευθερίου, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, στην πρώτη συνέντευξη μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star.

«Έχει εξουσιοδοτήσει δικηγόρο για ό,τι της συμβεί και έχει ήδη φύγει μήνυση», είπε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Πρωινό μας», η Ελευθερία Ελευθερίου είχε δώσει εντολή στον δικηγόρο της στην Αθήνα να παρακολουθεί τις εξελίξεις με το ριάλιτι και εάν υπάρξει κάτι συκοφαντικό ή δυσφημιστικό στο πρόσωπό της, να κινηθεί αναλόγως.

.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για Σπύρο Μαρτίκα: Δεν είναι ένας ρόλος, είναι ένας αδίστακτος άνθρωπος

Μιλώντας στην ίδια εκπομπή, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αναφέρθηκε στη σχέση του Σπύρου Μαρτίκα και της Ελευθερίας Ελευθερίου, που βρίσκονται ακόμη στο ριάλιτι επιβίωσης.

Μάλιστα, δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον Μαρτίκα ως έναν «αδίστακτο άνθρωπο που διψάει για δημοσιότητα και χρήματα».

«Έμεινα έκπληκτη με τον άνθρωπο αυτόν που λέγεται Σπύρος Μαρτίκας. Δεν είναι ένας ρόλος, είναι ένας αδίστακτος άνθρωπος, που διψάει για δημοσιότητα και χρήματα. Δεν θέλω να πω περισσότερα, γιατί με την Βρισηίδα κάνουμε παρέα», είπε αρχικά η Ευρυδίκη.

Όπως εξήγησε, «αυτά που έγιναν μέσα στο παιχνίδι πλήγωσαν κι εμένα κι όλα τα παιδιά. Όλα τα παιδιά ξέρουν τι είναι ο Σπύρος. Προσωπικά, δεν μπορώ να αφήσω κανέναν να με μεταχειρίζεται σαν μία μαριονέτα και να μην μιλάω, επειδή έτυχε στη ζωή η Βρισηίδα να είναι φίλη μου».

«Βρισηίδα μου τι ήθελες, να υπερασπιστώ έναν άνδρα που λέει κλέφτρα μία γυναίκα;», συμπλήρωσε η πρώην παίκτρια του Survivor All Star.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ