Γλυκά Νερά: Απορρίφθηκε το αίτημα των γονέων του συζυγοκτόνου για την μικρή Λυδία – Πώς θα επικοινωνούν μαζί της

Εξελίξεις στην υπόθεση της γονικής μέριμνας της μικρής Λυδίας, της κόρης της Καρολάιν που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μέσα στη μεζονέτα τους στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, απορρίφθηκε η αγωγή που είχαν καταθέσει οι γονείς του αδίστακτου συζυγοκτόνου για την αποκλειστική γονική μέριμνα της μικρής Λυδίας.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», το δικαστήριο όρισε και επισήμως το πώς θα γίνεται η επικοινωνία των γονέων του πιλότου με την μικρή Λυδία. Θα μπορούν να βλέπουν το κοριτσάκι μέσω Skype ή άλλων ηλεκτρονικών μέσων για μία ώρα την εβδομάδα.

Υπενθυμίζεται πως το κοριτσάκι ζει πλέον με την οικογένεια της αδελφής της Καρολάιν, στις Φιλιππίνες.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της αδικοχαμένης Καρολάιν, Θανάσης Χαρμάνης, τόνισε πως έγινε δεκτή η αγωγή της μητέρας της, Σουζάνας.

«Εκδόθηκε χθες η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών με την οποία απορρίφθηκε η αγωγή των γονέων του πιλότου για την ανάθεση σε αυτούς της αποκλειστικής γονικής μέριμνας της μικρής Λυδίας. Έγινε δεκτή η αγωγή της μητέρας της Καρολάιν, με την οποία ζητούσε η επικοινωνία να γίνεται πλέον με Skype ή άλλα μέσα μία ώρα την εβδομάδα κατόπιν συνεννόησης με την μητέρα της Καρολάιν», δήλωσε ο Θανάσης Χαρμάνης.

Παραιτήθηκε η δικηγόρος του πιλότου

Στα τέλη Φεβρουαρίου έγινε γνωστό ότι παραιτήθηκε η δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Κατερίνα Μαυροειδή, η οποία είχε αναλάβει την υπεράσπισή του για τη δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν στη μεζονέτα τους στα Γλυκά Νερά.

«Όπως είναι γνωστό είχα αναλάβει την υπεράσπιση του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου στο β΄ βαθμό Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών. Πλην όμως, επαγγελματικοί και προσωπικοί λόγοι, δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω ως συνήγορος υπεράσπισης στην εν λόγω υπόθεση και δηλώνω την παραίτησή μου», ανέφερε σε δήλωσή της η δικηγόρος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ