Εκτάκτως σήμερα με τη Realnews: 5 τυχεροί αναγνώστες κερδίζουν από 10.000€!

Εκτάκτως σήμερα με τη Realnews: 5 τυχεροί αναγνώστες κερδίζουν από 10.000€!

Εκτάκτως σήμερα (17/5) με τη Realnews:

50.000 ΕΥΡΩ

5 τυχεροί αναγνώστες κερδίζουν από 10.000 ευρώ.

ΠΥΞ ΛΑΞ – BEST OF

Για πρώτη φορά σε εφημερίδα όλες οι μεγάλες επιτυχίες τους.

Εκτάκτως σήμερα  το 2ο cd.

Το 2ο cd περιέχει τις επιτυχίες:

Οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο – Έπαψες αγάπη να θυμίζεις- Όλο μ’ αφήνεις να σ’ αφήσω – Μοναξιά μου όλα, μοναξιά μου τίποτα – Μια συνουσία μυστική, κ.ά.

ΓΙΟΥΓΚΕΡΜΑΝ

Το συναρπαστικό μυθιστόρημα του Καραγάτση από τις εκδόσεις της Εστίας.

Εκτάκτως σήμερα το 3ο μέρος.

Δείτε το βίντεο με τις προσφορές της Realnews:

 

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

 

Η ζωή και οι περιπέτειες του Βασίλη Κάρλοβιτς Γιούγκερμαν -γόνου μιας πλούσιας φιλανδικής οικογένειας- που έχει πάρει το δρόμο του γλεντιού, του ποτού, του χαρτοπαίγνιου, της απάτης και του εκβιασμού, και που η ρώσικη επανάσταση και άλλα γεγονότα τον οδηγούν ως το τόπο μας.

 

Στην Ελλάδα, ενώ σκοπεύει να εξακολουθήσει την ύποπτη δράση του, προσλαμβάνεται σε μια τράπεζα, γίνεται ανώτατος υπάλληλός της και καταλήγει οικονομική προσωπικότητα μεγάλης ολκής -πλουσιότατος, ισχυρός, πλην δυστυχισμένος. 

 

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:

 

O M. Καραγάτσης (πραγματικό όνομα Δημήτρης Pοδόπουλος) γεννήθηκε το 1908 στην Aθήνα. Tο αινιγματικό αρχικό M. λέγεται πώς προέρχεται από το όνομα Mίτια, έκφραση της αγάπης του για τον Nτοστογιέφσκι και ιδίως για τους Aδελφούς Kαραμαζώφ, ενώ το Kαραγάτσης οφείλεται στο καραγάτσι κάτω από το οποίο καθόταν μικρός και διάβαζε, κοντά στην εκκλησία της Pαψάνης. Tο 1927 παίρνει μέρος στον πρώτο λογοτεχνικό διαγωνισμό της “Nέας Eστίας” με το διήγημα “Kυρία Nίτσα”, το οποίο θα αποσπάσει τον A’ έπαινο και θα δημοσιευτεί το 1929 σε συλλογικό τόμο που περιελάμβανε τα βραβευμένα διηγήματα του διαγωνισμού (“Oι θεότητες του Kοτύλου”, εκδ. Bιβλιοπωλείον της Eστίας). Mε το διήγημα αυτό ξεκινάει τη λογοτεχνική σταδιοδρομία του και την μακρά συνεργασία του με τη “Nέα Eστία”, δημοσιεύοντας σε αυτήν διηγήματα, μυθιστορήματα σε συνέχειες και μεταφράσεις. Πέθανε στις 14 Σεπτεμβρίου 1960, σε ηλικία 52 χρόνων.

 

Μη χάσετε εκτάκτως σήμερα, Σάββατο 17 Μαΐου, τη Realnews που κυκλοφορεί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ