Ευτυχισμένοι μαζί: Όταν ο «Θανάσης» συνάντησε τον «Ρούλη» – ΒΙΝΤΕΟ

Στις 5 Οκτωβρίου του 2007 έκανε πρεμιέρα στο Mega η κωμική σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί». Η σειρά λατρεύτηκε από το τηλεοπτικό κοινό σημειώνοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Στη σειρά συμμετείχαν αρκετά παιδιά, πολλά από τα οποία με το πέρασμα του χρόνου απομακρύνθηκαν από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πριν από λίγες ώρες ο Άρης Τσάπης, ο οποίος στην σειρά υποδυόταν τον «Θανάση Μαυροτσούκαλο», συναντήθηκε έπειτα από πολλά χρόνια με τον Γιώργο Λιάτη, που στην σειρά είχε τον ρόλο του «Ρούλη».

Ευτυχισμένοι Μαζί

@aristsapis Ε ναι λοιπόν αυτός είναι! Και πιστέψτε με θα περάσετε τέλεια! #borderland #comingsoon ♬ πρωτότυπος ήχος – Aris Tsapis

Μάλιστα οι δυο τους τράβηξαν και ένα βίντεο, το οποίο ανέβασε ο Άρης Τσάπης στο λογαριασμό που διατηρεί στο TikTok. Το βίντεο έγινε αμέσως viral, συγκεντρώνοντας κοντά στις 300.000 προβολές, μέσα σε λιγότερα από 24 ώρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σειρά έχει ακόμα φανατικό κοινό που την παρακολουθεί, παρ’ ότι έχουν περάσει σχεδόν 15 χρόνια από την ημέρα που προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο, στις 7 Οκτωβρίου του 2009.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ