«Ευτυχισμένοι Μαζί»: Τι κάνουν σήμερα οι μικροί πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς

Μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν 16 χρόνια από την πρώτη της προβολή, όμως συνεχίζει να αποτελεί μία από τις πιο αγαπημένες σειρές του τηλεοπτικού κοινού. Ο λόγος για το “Ευτυχισμένοι Μαζί” του Mega, με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Μπέζο, την Κατερίνα Λέχου, τον Θανάση Τσαλταμπάση, την Αλεξάνδρα Παντελάκη και άλλους ταλαντούχους ηθοποιούς, που σημείωσε μεγάλη επιτυχία το διάστημα 2007-2009. Ακόμη και σήμερα, όταν προβάλλεται σε επανάληψη, χαρίζει άφθονες στιγμές γέλιου και ψυχαγωγίας στους τηλεθεατές.

Στο καστ της σειράς “Ευτυχισμένοι μαζί” συμμετείχαν και πολλά παιδιά. Οι μικροί πρωταγωνιστές της αγαπημένης σειράς, έχουν μεγαλώσει και αλλάξει αρκετά στο πέρασμα των ετών. Πέρα από την υποκριτική, που μπήκε από νωρίς στη ζωή τους, κάποιοι ακολούθησαν και διαφορετική επαγγελματική πορεία. Πώς είναι, λοιπόν, σήμερα και τι κάνουν, τα παιδιά που γνωρίσαμε πριν 16 χρόνια στην σειρά “Ευτυχισμένοι μαζί”;

Ο Σάββας Σαλίπας, που υποδύθηκε τον μικρό Γιαννάκη στο “Ευτυχισμένοι μαζί”, τον περασμένο Μάιο, πήρε το πτυχίο του από το Πανεπιστήμιο Πειραιά, όπου σπούδαζε ναυτιλιακά. Μάλιστα, ο ίδιος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίες από την αποφοίτησή του.

Σε συνέντευξή του, στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”, ο Σάββας Σαλίπας είχε αναφερθεί στο σίριαλ “Ευτυχισμένοι μαζί” και στο ρόλο του μικρού Γιαννάκη, αποκαλύπτοντας: «Επιλέχθηκα ανάμεσα σε 1000 παιδιά. Έκανα τα μαθήματα μου στα γυρίσματα. Σε μια σκηνή είχα αλλάξει τα λόγια και ο Γιάννης Μπέζος είπε να κρατήσουμε τη σκηνή έτσι. Ήμουν 7 χρονών και κάποια κορίτσια στο δρόμο που ήταν 12 χρόνων ήθελαν να τους υπογράψω αυτόγραφα στο στήθος. Είχα πάθει σοκ. Είχα βρεθεί σε πανηγύρι στις Σπέτσες και φώναζαν όλα τα παιδιά “ο Γιαννάκης” και ζητούσαν αυτόγραφα».

«Πριν πάω στη σειρά, είχα επισκεφθεί ψυχολόγο για να διαχειριστώ την αναγνωρισιμότητα που θα είχα. Από το “Ευτυχισμένοι μαζί” θυμάμαι τη σκηνή που είχαμε ντυθεί όλα τα αγόρια με μαύρα ρούχα», είπε επίσης ο Σάββας Σαλίπας, ενώ παραδέχτηκε πως είναι ανοιχτός αν προκύψει ξανά κάποια ευκαιρία στην υποκριτική.

Ο Άρης Τσάπης, ο οποίος υποδύθηκε τον Θανάση στην αγαπημένη σειρά, παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Ειρήνη Ξυπνητού, τον περασμένο Ιανουάριο. Το ευτυχισμένο ζευγάρι έχει αποκτήσει ένα γιο, τον δυόμισι ετών Φίλιππο.

Σε συνέντευξή του, στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” με την Ελεονώρα Μελέτη, πριν από τρία χρόνια, ο Άρης Τσάπης είχε μιλήσει για την συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του Mega και εξομολογήθηκε ότι είναι δύσκολο για ένα παιδί που βρίσκεται στην εφηβεία, να διαχειριστεί την δημοσιότητα.

«Ήταν τρομερή εμπειρία η συμμετοχή μου στο “Ευτυχισμένοι μαζί” δίπλα στον Γιάννη Μπέζο και την Κατερίνα Λέχου. Εκεί άρχισα να την ακούω. Νόμιζα ότι είμαι εγώ και κανένας άλλο. Μου άρεσε που έβγαινα έξω και με ήξεραν όλοι. Μέχρι που συνειδητοποίησα πως δεν είναι έτσι. Ευτυχώς επειδή άκουσα τον πατέρα μου ένα βράδυ που με συμβούλεψε, όταν τελείωσε όλο αυτό δεν επηρεάστηκα. Στο “Ευτυχισμένοι μαζί” μου έγινε έντονη η επιθυμία να ασχοληθώ με την υποκριτική. Πιο πριν το έβλεπα σαν παιχνίδι», εξομολογήθηκε ο νεαρός ηθοποιός.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aris Tsapis (@aris.tsapis)

Τα τελευταία χρόνια, ο Άρης Τσάπης έχει εμφανιστεί στην τηλεόραση, στην ταξιδιωτική εκπομπή της ΕΡΤ2, “Χωρίς Πυξίδα” με συμπαρουσιαστή τον ηθοποιό, Γιάννη Φραγκίσκο. Επίσης, ο νεαρός ηθοποιός δεν δίστασε να απαντήσει και σε κάποια αρνητικά σχόλια που δέχτηκε, για την απόφασή του να δουλέψει σε ταβέρνα.

Σε video που ανέβασε στο Tik Tok, πέρσι το καλοκαίρι, ο Άρης Τσάπης τόνισε: «Δεν με πειράζει κανένα αρνητικό σχόλιο, έχω ακούσει τόσα στη ζωή μου… Όσο για αυτό το σχόλιο “πλάκα μου κάνεις, από ηθοποιός δουλεύεις σε ταβέρνα”. Η ταβέρνα σκέψου είναι η καλύτερη δουλειά που έχω κάνει. Έχω δουλέψει σε οικοδομή, έχω καθαρίσει σκάλες με τους γονείς μου… Δεν μπορείς να φανταστείς. Και πολλές άλλες δουλειές. Μοίραζα φυλλάδια. Ήμουν και τότε ηθοποιός. Αυτό αποβάλλετέ το από το μυαλό σας. Και εγώ έτσι ήμουν στην αρχή. Είναι πολύ κακό να σκέφτεστε έτσι. Εγώ μπορώ να κάνω ό,τι δουλειά χρειαστεί, αρκεί να είναι ευτυχισμένοι η γυναίκα και το παιδί μου».

@aristsapis Απάντηση στο @_denis.b ♬ πρωτότυπος ήχος – Aris Tsapis

Η Εύη Δαέλη, που υποδύθηκε την Φίφη (Ιφιγένεια) στην επιτυχημένη σειρά του Mega, συνέχισε μεγαλώνοντας να ασχολείται με την υποκριτική. Εκτός από ηθοποιός, είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος από το Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας.

Μετά το “Ευτυχισμένοι μαζί”, η Εύη Δαέλη, τη σεζόν 2009-2010 πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά του Mega, “Μ+Μ” όπου υποδύθηκε μία από τις κόρες του Φάνη Μουρατίδη. Επίσης το 2013, η νεαρή ηθοποιός συμμετείχε στην σειρά του Mega, “Το σπίτι της Έμμας” με πρωταγωνιστές την Κάτια Δανδουλάκη, τον Γιάννη Μπέζο και την Φαίδρα Δρούκα. Τη σεζόν 2014-2015 ήταν στο καστ της δραματικής σειράς του Star, “Όρκος Σιωπής”, ενώ από το 2016 έως το 2021 πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά του Alpha, “Έλα στη θέση μου”. Επιπλέον την τηλεοπτική σεζόν 2021-2022 πρωταγωνίστησε στην σειρά του Open, “Σ’ αγαπάω μεν… αλλά”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evi Daeli (@evidaeliofficial)

Σε συνέντευξή της, στο περιοδικό ΕΓΩ, η Εύη Δαέλη είχε αναφερθεί στη συνεργασία της με τον Γιάννη Μπέζο: «Ήταν ευγενικός, επαγγελματίας και εργασιομανής και με πολύ χιούμορ. Όλοι οι συντελεστές ήταν ένας κι ένας. Έχω να θυμάμαι μόνο τα καλύτερα». Επίσης, η νεαρή ηθοποιός είχε αποκάλυψε ότι ο Γιάννης Μπέζος την συμβούλεψε να είναι ο εαυτός της και να προσπαθεί να αποδείξει αυτό που είναι μέσα από τη δουλειά της.

Όσο για το ντεμπούτο της στην τηλεόραση δίπλα σε καταξιωμένους ηθοποιούς του θεάτρου και της τηλεόρασης, η Εύη Δαέλη, σε συνέντευξή της στο περιοδικό “Λοιπόν” είχε εξομολογηθεί: «Η αλήθεια είναι πως ήμουν ευτυχώς πολύ μικρή και είχα άγνοια. Δεν είχα συνειδητοποιήσει ποιους είχα δίπλα μου και αυτό με έκανε να δω καλύτερα το πώς είναι σαν άνθρωποι εκτός από καλλιτέχνες. Οπότε μόνο καλό μου έκανε το ένστικτο σαν παιδί πως έχω να κάνω με πραγματικά καλούς και ουσιαστικούς και δημιουργικούς ανθρώπους. Κουβαλάω μέσα μου πολύ όμορφες αναμνήσεις από αυτούς, που μόνο χαμόγελο μου φέρνουν».

«Όταν τελειώσαμε τα γυρίσματα του “Ευτυχισμένοι μαζί”, ήμουν πολύ συγκινημένη. Ήταν μια περίεργη μέρα με γλυκόπικρη γεύση, που δεν θα ξεχάσω ποτέ μου», αποκάλυψε, επίσης, η ηθοποιός.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evi Daeli (@evidaeliofficial)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ