Δανάη Μπάρκα: Αποκάλυψε το υποτιμητικό σχόλιο σκηνοθέτη – “Έτσι δεν θα κάνεις καριέρα”

Σε μια εξομολόγηση σχετικά με κάποια αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί στο παρελθόν προχώρησε η Δανάη Μπάρκα μέσα από την εκπομπή της την Δευτέρα.

Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της εκπομπής “Πάμε Δανάη!” στο MEGA, η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά για ένα περιστατικό που της έχει συμβεί ότι “Παιδιά εγώ πιστεύω ότι γενικά είναι σκληρή η βιομηχανία αυτή του θεάματος και σας το λέω, όχι εκ του ασφαλούς, αλλά εκ πείρας”.

“Δεν έχει σταματήσει αυτό το ότι “πρέπει να είσαι κάπως για να εκτίθεσαι”. Υπάρχει σκηνοθέτης που όταν μάλιστα ήμουν σε μια πολύ τρυφερή ηλικία και συνθήκη, γιατί ούσα κόρη ηθοποιού για μένα η έκθεση ήταν πολύ πιο σκληρή, γιατί έχεις να διαχειριστής ήξερα ότι θα με κρίνουν, άμα τη εμφανίσει, εις διπλούν…

Έβγαινε στη σκηνή και άκουγα, “αυτή είναι η κόρη της Βίκυς”, αυτό για ένα παιδί 23-24 ετών είναι πολύ σκληρό. Έχεις να διαχειριστείς το αν είσαι βύσμα ή το αν δεν είσαι, ακόμα και αν τα έχεις κάνει όλα σωστά και αξιοκρατικά και έχεις και έναν σκηνοθέτες που μπροστά σε κόσμο, θα σε πληγώσουν και θα σε μαστιγώσουν ψυχολογικά, λέγοντάς σου “έτσι δεν θα κάνεις καριέρα, τι ρόλους θα παίξεις;”, ενώ η ζωή έχει όλους τους ρόλους” ανέφερε η Δανάη Μπάρκα.

“Μου έχει συμβεί αυτό και μάλιστα πολύ άγρια και μπροστά σε πολύ μεγάλο θίασο και με πολύ υποτιμητικό τρόπο. Μετά ήταν σαν να μην συνέβη τίποτα. Και όταν ακούστηκε ότι θα κάνω εκπομπή στην τηλεόραση με πλησίασαν άνθρωποι και μου είπαν ‘να σου πω, μήπως να χάσεις για να βγεις;'” συμπλήρωσε η Δανάη Μπάρκα.

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο με όσα είπε η Δανάη Μπάρκα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ