Λίαμ Νίσον: Αποκάλυψη-βόμβα για την ερωτική του ζωή

Μπορεί ο Λίαμ Νίσον να υποδύεται τον σκληρό άνδρα που υπερπηδά όλα τα εμπόδια στις ταινίες δράσης στις οποίες πρωταγωνιστεί, αλλά όταν πρόκειται για την αληθινή ζωή, μάλλον αφήνει τα πράγματα στην τύχη τους.

Ο Λίαμ Νίσον πέρασε επτά μήνες στην Αυστραλία το 2020, για τα γυρίσματα της ταινίας του “Blacklight”. Εκεί, όπως ο ίδιος αποκάλυψε σε τηλεοπτική συνέντευξή του, γνώρισε υπέροχους ανθρώπους, συνεργάστηκε με εξαιρετικούς επαγγελματίες, έκανε φίλους και… ερωτεύτηκε. Δυστυχώς, όπως παραδέχθηκε, η γυναίκα την οποία ερωτεύθηκε ο Χολιγουντιανός σταρ δεν ήταν διαθέσιμη.

Ο 68χρονος Λίαμ Νίσον, μετά τον τραγικό χαμό της συζύγου του Νατάσα Ρίτσαρντσον, πριν από 13 χρόνια, το 2009, σπάνια εμφανίζεται με κάποια άλλη γυναίκα, τουλάχιστον δημοσίως.

“Αγάπησα τη Μελβούρνη, το συνεργείο στην Αυστραλία, είναι εκπληκτικοί εργάτες” είπε ο Λίαμ Νίσον στη συνέντευξή του. “Κάθε τμήμα ήταν φανταστικό. Έχουν καταπληκτική αίσθηση του χιούμορ” πρόσθεσε και χαμογελώντας σημείωσε: “Έκανε μερικούς φίλους… Ερωτεύτηκα, αλλά ήταν πιασμένη”.

Οι παρουσιαστές εντυπωσιάστηκαν από τη δημόσια παραδοχή του Νίσον και άρχισαν να αναζητούν τη μυστηριώδη γυναίκα που κατέκτησε την καρδιά του σταρ ζητώντας ακόμη και τη βοήθεια των τηλεθεατών.

Η σύζυγος του Λίαμ Νίσον πέθανε σε ηλικία 45 ετών από εγκεφαλική αιμορραγία, δύο ημέρες μετά το ατύχημα σε πίστα σκι για αρχάριους όπου έκανε μαθήματα, στο Κεμπέκ του Καναδά. Μιλώντας το 2014 για την απώλειά του ο Νίσον αναφέρθηκε στη στιγμή που έφθασε στο νοσοκομείο και οι γιατροί του είπαν ότι η σύζυγός του ήταν εγκεφαλικά νεκρή μετά το ατύχημα. “Ήταν σε μηχάνημα υποστήριξης. Πήγα κοντά της και της είπα ότι την αγαπώ. Της είπα “γλυκιά μου, δεν θα επιστρέψεις, χτύπησες το κεφάλι σου. Είχαμε κάνει συμφωνία ότι αν ποτέ ένας από τους δύο έμενε σε κωματώδη κατάσταση, θα αποσυνδέαμε το μηχάνημα. Αυτή ήταν η πρώτη μου σκέψη. “Αυτοί οι σωλήνες πρέπει να φύγουν! Έχει φύγει εκείνη”.

Ο Νίσον και η Ρίτσαρντσον παντρεύτηκαν το 1994 και είχαν δύο γιους, τον Μισέλ και τον Ντάνιελ. Σπάνια μιλά για την ερωτική του ζωή μετά τον θάνατο της συζύγου του. Το 2012 έθεσε τέλος στη σχέση του με την Βρετανίδα ατζέντισσα Φρέγια Σεντ Τζόνστον. Πηγή είχε πει τότε στη MailOnline: “Της είπε ότι ήθελε να περνά περισσότερο καιρό στη Νέα Υόρκη και ότι θέλει να περνά περισσότερο χρόνο με τα παιδιά του. Η Φρέγια θέλει κάτι σοβαρό, αλλά ο Λίαμ πιστεύει ότι είναι πολύ σύντομο μετά τον θάνατο της συζύγου του πριν από τρία χρόνια. Θέλει να πάνε πιο αργά τα πράγματα”.

Η σχέση τους ήταν εξ αποστάσεων καθώς ο Λίαμ ζούσε με τους γιους του στη Νέα Υόρκη και η Φρέγια στο Λονδίνο με τα παιδιά της. Το 2016 ο Νίσον τρέλανε τους θαυμαστές του όταν παραδέχθηκε ότι έχει μία πολύ διάσημη σύντροφο, αλλά αργότερα εκπρόσωπός του είπε ότι ήταν ένα σχόλιο που έκανε ο Ιρλανδός σταρ το οποίο δεν μεταφράστηκε σωστά.  “Αστειευόταν με τον συγγραφέα στη διάρκεια της συνέντευξης που έκανε με τον ιρλανδικό Independent” σχολίασε ο εκπρόσωπός του για την αποκάλυψη του σταρ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ