Δανάη Μπάρκα: Η μαμά μου με έχει δηλητηριάσει με ψαρόσουπα κατά λάθος…

Για τη σχέση της με την μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, μίλησε μεταξύ άλλων η Δανάη Μπάρκα.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του MEGA ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Στούντιο 4” στην ΕΡΤ την Δευτέρα και μίλησε με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για το πως είναι η Βίκυ Σταυροπούλου ως μητέρα, ενώ παραδέχτηκε ότι έχουν ζήσει επικές στιγμές, καθώς όπως αποκάλυψε εκείνη την είχε δηλητηριάσει κατά λάθος με μια ψαρόσουπα.

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε η Δανάη Μπάρκα για τη Βίκυ Σταυροπούλου

“Όταν δεν είμαι καλά, με κάποιον τρόπο έρχεται η μαμά μου σε εμένα. Κάπως το νιώθει. Μπορεί να μην έχουμε μιλήσει για ένα 24ωρο κι αν δεν είμαι καλά, να δεχθώ ένα μήνυμά της στο κινητό και να μου πει ‘απλά ήθελα να σου πω ότι σε αγαπάω’.

Σαν μαμά είναι κουλ, αστεία, αλλά σε στιγμές είναι Ελληνίδα μάνα. Σε άλλες στιγμές είναι όχι Σουηδέζα… από άλλο πλανήτη! Μια φορά με είχε δηλητηριάσει με την μαγειρική της. Με μια ψαρόσουπα. Κάποτε δεν μαγείρευε, τώρα έχει αρχίσει να προσπαθεί. Μια μέρα μου λέει έλα να δεις πόσο σε προσέχει η μανούλα, σου έφτιαξα ψαρόσουπα. Της λέω ‘άντε να δοκιμάσω από την καλή μου την καρδιά’. Σε τρεις ώρες αρχίζω να πονάω. Της λέω ‘έχω πάθει δηλητηρίαση, τρέχω στον γιατρό’. Μου λέει ‘ξέρεις τι μπορεί να φταίει; Ότι έβγαλα το ψάρι από την κατάψυξη την Δευτέρα, το ξανά έβαλα στο ψυγείο την Τρίτη και το μαγείρεψα την Τετάρτη'”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ