Δάκρυσε η Μπέσσυ Αργυράκη στο πλατώ: «Μείναμε οι δύο…»

Η Μπέσσυ Αργυράκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Αθηναΐδος Νέγκα. Στo πλαίσιo της συνέντευξής της έδειξε ιδιαίτερη συγκίνηση όταν η παρουσιάστρια έκανε αναφορά στην συμμετοχή της στην Eurovision.

Μπέσσυ Αργυράκη: Η αντίδραση αστυνομικού όταν πήγε να τον ασφαλίσει – «Δεν θυμάμαι αν έκανα ασφάλεια εκείνη την ημέρα»

Ειδικότερα, όταν προβλήθηκε ένα απόσπασμα από τη συμμετοχή της στη Eurovision, συγκινήθηκε βαθιά  καθώς οι αγαπημένοι της συνάδελφοι και φίλοι Μαριάννα Τόλη και Ρόμπερτ Ουίλιαμς, δεν βρίσκονται στη ζωή.

«Βουρκώσατε κυρία Αργυράκη! Πώς αισθάνεστε όταν το βλέπετε αυτό;» ρώτησε η Νέγκα την τραγουδίστρια.

Εβελίνα Νικόλιζα για Μπέσσυ Αργυράκη: «Θέλω να της πατήσω το πόδι κρυφά όση ώρα κάνει αυτή τη δήλωση»

«Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα, πλέον. Μέχρι πρότινος ήταν μόνο θετικά. Τώρα είναι ανάμεικτα και το ξέρει όλος ο κόσμος το γιατί», είπε αρχικά η Μπέσσυ Αργυράκη και συνέχισε:

Μπέσσυ Αργυράκη: Έχω πάψει να ζητάω εγγονάκι από την κόρη μου

«Γιατί έχουμε μείνει πια οι δύο. Οι άλλοι δυο υπέροχοι, που δεν το πιστεύω κιόλας για να είμαι ειλικρινής… Το λέω και δεν το πιστεύω ότι τώρα δεν υπάρχει η Μαριάννα, που με τόση φροντίδα μας έκανε όλα αυτά. Και ο Ρόμπερτ επίσης, αυτός ο υπέροχος συνάδελφος. Δεν υπάρχουν πια. Υπάρχουν όμως πάντα μέσα από τα τραγούδια τους, μέσα από τις μελωδίες τους και ο κόσμος δεν τους ξεχνάει. Γιατί ένας ωραίος καλλιτέχνης πάντα μένει στη συνείδηση του κόσμου».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ