Μπέσσυ Αργυράκη: Έχω πάψει να ζητάω εγγονάκι από την κόρη μου

Η Μπέσσυ Αργυράκη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. Η γνωστή τραγουδίστρια, ανάμεσα σε άλλα, μίλησε για το ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια συναυλίας της, καθώς και για την κόρη της, Εβελίνα Νικόλιζα.

«Κινδύνευσα πάρα πολύ και κάθε μέρα που περνάει και το σκέφτομαι λέω «πόσους αγίους να είχα μαζί μου;». Θυμάμαι τη λαοθάλασσα, τον κόσμο το πολύ που αυτό μου έφερε υπερένταση χαράς και με έκανε να χορεύω πολύ. Και εκεί που έκανα μία κίνηση χορευτική, σκόνταψα πάνω στο μόνιτορ, δεν ξέρω πως, σαν κάποιος να με έσπρωξε. Αφού λέω ότι μπορεί να είναι και μάτι αυτό το πράγμα» είπε αρχικά για το ατύχημα που είχε.

«Είδα έναν άνθρωπο αριστερά και σκέφτηκα να τον πιάσω να σωθώ, αλλά φοβήθηκα ότι αν τον πιάσω και βρεθεί από κάτω και εγώ από πάνω θα τον κάνω χαλκομανία και θα έχει πρόβλημα εκείνος» πρόσθεσε.

Για τα κακόβουλά σχόλια που δέχεται και εκείνη και η κόρη της, Εβελίνα Νικόλιζα, τόνισε ότι: «Η κόρη μου τα αντιμετωπίζει πάρα πολύ ωραία αυτά και εγώ επίσης».

Στη συνέχεια μιλώντας για την Εβελίνα Νικόλιζα, δήλωσε: «Η Εβελίνα κάλλιστα θα μπορούσε να έχει δική της εκπομπή. Έχω πάψει να ζητάω εγγονάκι από την κόρη μου. Σταμάτησα να ζητάω και τώρα ό,τι θέλει ο Θεός λέω και προχωράω».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ