Χρήστος Φερεντίνος: Αυτό το Σάββατο υποδέχεται τον Μπάμπη Στόκα, το άλλο Σάββατο ποιον; -Αποκλειστικό

Η εκπομπή Σάββατο με φίλους” συνεχίζει δυναμικά να διασκεδάζει το τηλεοπτικό κοινό κάθε Σάββατο στις 21:00 στον Σκάι. Στα επόμενα δυο επεισόδια όπως μαθαίνω οι τηλεθεατές θα ζήσουν δυο διαφορετικού τύπου πάρτι με οικοδεσπότη πάντα τον Χρήστο Φερεντίνο.

Νάντια Ρηγάτου

Στο επεισόδιο που θα προβληθεί το Σάββατο 2  Μαρτίου ο κεντρικός καλεσμένος  θα είναι ο Μπάμπης Στόκας και μαζί του θα βρίσκεται ο Στέλιος Διονυσίου, η Ρία Ελληνίδου και ο Θανάσης Βασιλόπουλος.

Μαζί τους θα διασκεδάσουν στο πλατό  ο Γιάννης Αϊβάζης, ο Γιώργος Αμούτζας, ο Διευθυντής Περιεχομένου Μουσικών Ραδιοφώνων Ομίλου ΣΚΑΪ Πέτρος Κουμπλής, η Φωτεινή Μπαξεβάνη,  ο Παύλος Πιέρρος κ.ά.

Και το επόμενο Σάββατο 9 Μαρτίου όμως ο Χρήστος Φερεντίνος και οι φίλοι του θα απογειώσουν το κέφι και την διασκέδαση.

Ο αγαπημένος όλων Πασχάλης ερμηνεύει τις διαχρονικές επιτυχίες του , η Πέννυ Μπαλτατζή ξεσηκώνει με το ιδιαίτερο στιλ της ενώ και ο Γιώργος Παπαγεωργίου με το συγκρότημά του, Polkar δίνουν το παρών στο πάρτι αυτό.

Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους ο Τρύφωνας Σαμαράς, η  Νίκη Βακάλη, η Έλενα Πιερίδου, Διονυσία Κουκιου από το MY STYLE ROCKS, η  Γεωργία Μπαχούμη, κα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ