Χαμός στον… αέρα του ΣΚΑΙ: «Εσείς θα κρίνετε την απάντησή μου;» – «Κάνετε show»

Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος και ο Κώστας Ζαχαριάδης βρέθηκαν στον ΣΚΑI για να σχολιάσουν τις εξελίξεις στην υπόθεση Novartis όμως οι τόνοι ανέβηκαν γρήγορα με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ολοκληρώσουν τη σκέψη τους οι καλεσμένοι.

Η ένταση αρχικά δημιουργήθηκε όταν ο Κώστας Ζαχαριάδης σχολίασε τον τρόπο που παρουσιάστηκαν τα θέματα των ελληνοτουρκικών από την εκπομπή «Σήμερα» και τότε ο Δημήτρης Μαρκόπουλος τού είπε: «Μην προσπαθείτε να αλλάξετε την ατζέντα».

Ο Κώστας Ζαχαριάδης απάντησε ότι «εσείς τι είστε, εκπρόσωπος της εκπομπής;».

Στη συνέχεια υπήρξε ένταση και με την Μαρία Αναστασοπούλου. Όταν η δημοσιογράφος του επεσήμανε να μιλήσει για τη Novartis και ο Κώστας Ζαχαριάδης διαμαρτυρόταν ότι τον διακόπτουν οι συνομιλητές του, η Μαρία Αναστασοπούλου είπε: «ναι γιατί είστε εκτός θέματος».

Τότε ο Κώστας Ζαχαριάδης της απάντησε: «εσείς θα κρίνετε την απάντησή μου; Δεν έκρινα την εκπομπή, έκανα μια παρατήρηση».

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας ότι «σοβαρά τώρα δεν θα συζητήσουμε για την εξωτερική πολιτική, για τα F-35 και τα F-16;» με τον Δημήτρη Οικονόμου και τη Μαρία Αναστασοπούλου να λένε «εσείς θα μας πείτε πώς θα κάνουμε την εκπομπή; Δικό μας είναι το κανάλι;».

Ο Κώστας Ζαχαριάδης απάντησε πως «ούτε δικό μου είναι», ενώ στο τέλος η Μαρία Αναστασοπούλου είπε: «σταματήστε να κάνετε show. Κάνετε show κ. Ζαχαριάδη».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ