Χαμός στην εκπομπή «Super Κατερίνα»: Αποχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου – «Θέλεις να με κάνεις ρεζίλι; Δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι»

Ένταση προκλήθηκε σήμερα (1/3) στο πλατό της εκπομπής«Super Κατερίνα», με αφορμή το podcast του Λάκη Λαζόπουλου. Μάλιστα η Κατερίνα Καινούργιου έβγαλε το ακουστικό της και αποχώρησε από την εκπομπή της.

Όλα ξεκίνησαν όταν προβλήθηκε στην εκπομπή ένα απόσπασμα από το πρόσφατο επεισόδιο της podcast εκπομπής του Λάκη Λαζόπουλου. Στο ίδιο επεισόδιο ο Λάκης Λαζόπουλος είχε σχολιάσει και τα όσα έχουν συμβεί μεταξύ της Κατερίνας Καινούργιου, της Δανάης Μπάρκα και του Φίλιππου Τσαγκρίδη, όμως το συγκεκριμένο κομμάτι δεν έπαιξε στη «Super Κατερίνα».

Προτού προβληθεί το απόσπασμα η Κατερίνα Καινούργιου τόνισε ότι: «Είπε και κάτι που δεν μου άρεσε αλλά τέλος πάντων, δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία γιατί δεν έχω μιλήσει καθόλου γι’ αυτό το θέμα. Μάλλον έχει λάθος πληροφόρηση και ενημέρωση!».

Μετά το τέλος του βίντεο, η παρουσιάστρια εξήγησε: «Εγώ δεν θέλω να το σχολιάσω καθόλου γιατί με τον Λάκη έχουμε κάνει πολλές κουβέντες έξω οι δυο μας και τον εκτιμώ πάρα πολύ, είναι ένα πολύ ωραίο μυαλό. Επειδή είπε κάποια πράγματα που με στενοχώρησαν. Δε θέλω… Δεν θέλω να ασχοληθώ! Είπα δεν θα απαντήσω και δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα από αυτά. Δεν θα τα παίξουμε εννοείται!».

Στη συνέχεια δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ της Κατερίνας Καινούργιου και του Θέμη Μάλλη.

«Έτσι ήθελα να πω εγώ κάτι Θέμη μου. Σε πειράζει; Ο Ανδρέας δεν ξέρει. Πρέπει να λέω την άποψή μου σε αυτή την εκπομπή αν δεν σας πειράζει ε; Παίξτε το. Θέλεις να με κάνεις ρεζίλι; Παίξε το. Ήθελα κάτι να πω. Ήθελα να πω κάτι που είναι viral και με έχει ενοχλήσει. Δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι. Γεια σας. Συνεχίστε οι υπόλοιποι!», είπε η Κατερίνα Καινούργιου και βγάζοντας το ακουστικό της αποχώρησε από το πλατό της εκπομπής.

Λίγη ώρα αργότερα η παρουσιάστρια επέστρεψε στην εκπομπή και ανέφερε: «Εδώ είμαι αγαπημένοι μου τηλεθεατές! Με συγχωρείτε, συγγνώμη, είχαμε μια προσωπική διαφωνία. Ήθελα λίγο να τη λύσω. Όλα καλά, με συγχωρείτε που αποχώρησα, αλλά συμβαίνει, προκειμένου να με βλέπετε έτσι νευριασμένη, λίγο στεναχωρημένη. Όπως λέει και ο Νίκος Μουρατίδης είναι της μόδας να αποχωρούν οι παρουσιάστριες από το πλατό τον τελευταίο καιρό! Σας ευχαριστώ πολύ και με συγχωρείτε».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ