Τον περνάει 6 χρόνια, είναι μια κούκλα: Αυτή δεν είναι η καλλονή σύζυγος του ηθοποιού Νίκου Γκέλια και δεν έχουν μαζί μια κόρη

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα θέμα για την γνωστή ηθοποιό Ελισάβετ Μουτάφη, η οποία παρουσιάζεται να είναι… παντρεμένη με τον συνάδελφό της, Νίκο Γκέλια. Πρόκειται για fake news καθώς και οι δύο είναι παντρεμένοι με άλλους ανθρώπους.

Ο Νίκος Γκέλια είναι όντως παντρεμένος με μία πανέμορφη γυναίκα, η οποία μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και είναι μηχανικός στο επάγγελμα. Όντως τον περνάει 6 χρόνια και βρίσκεται κάθε στιγμή στο πλευρό του, ενώ έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη. Η Ελισάβετ Μουτάφη είναι παντρεμένη με τον δημοσιογράφο Μάνο Νιφλή.

Στα εν λόγω δημοσιεύματα χρησιμοποιήθηκε εσφαλμένα φωτογραφία των δύο ηθοποιών από κάποια εκδήλωση.

Ο Νίκος Γκέλια σε φωτογραφία μαζί με την σύζυγό του

Νίκος Γκέλια: Με μάγεψε η ομορφιά της συζύγου μου- Ενώ είναι 6 χρόνια μεγαλύτερή μου, μοιάζει με 18 χρονών

Ο Νίκος Γκέλια έχει μιλήσει σε συνεντεύξεις για την σύζυγό του. «Με μάγεψε η ομορφιά της. Με γοήτευσε το ότι είναι μεγαλύτερή μου και ότι επαγγελματικά δραστηριοποιείται σε διαφορετικό κλάδο, είναι μηχανικός. Με κέρδισε, επίσης, ο αυτοσαρκασμός της. Είναι πολύ ωραίο ο άλλος να έχει χιούμορ και μάλιστα να διακωμωδεί πρωτίστως τα δικά του θέματα. Το θεωρώ δείγμα ευφυίας. Κι επιστρέφω στο θέμα της ηλικίας για να σου πω ότι, ενώ είναι 6 χρόνια μεγαλύτερή μου, μοιάζει με 18 χρονών. Αυτό με εκνευρίζει αφάνταστα. Είχαμε πάει στη Γερμανία, όπου με κάλεσαν για μια ταινία και σε ένα μπαρ εμένα με άφησαν να περάσω κανονικά, ενώ στη γυναίκα μου ζήτησαν ταυτότητα. Είναι εξαιρετική. Και με έχουν βοηθήσει πολύ ο χαρακτήρας και η αποφασιστικότητά της στο πως να διαπραγματεύομαι τα οικονομικά στη δουλειά μου. Είμαι πολύ κακός στο να μιλάω για χρήματα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ