Βίντεο: Εργαζόμενος της Google κλωτσάει σκύλο

Ένας εργαζόμενος της Google εθεάθη να κλωτσάει ένα μικροσκοπικό σκυλί βάρους 5 κιλών κατά τη διάρκεια μιας διαμάχης με την ιδιοκτήτριά του στο Upper West Side της Νέας Υόρκης.

Ο Έρικ Μόρισον, 34 ετών, όπως δείχνει το βίντεο ντοκουμέντο, στις 23 Φεβρουαρίου κλώτσησε το τσιουάουα της Τζεν Φλόιντ με το όνομα Νοξ. Ο Μόρισον υποστηρίζει ότι η ιδιοκτήρια του σκύλου του επιτέθηκε, σύμφωνα με αστυνομική πηγή.

Ο Μόρισον, ο οποίος σπούδασε στο Γέιλ και την Οξφόρδη, σύμφωνα με ένα διαγραμμένο προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κατηγορείται για παραβίαση του νόμου της Νέας Υόρκης για τη Γεωργία και τις Αγορές, ανέφεραν οι πηγές.

Το γραφείο του εισαγγελέα του Μανχάταν δεν έκανε κανένα σχόλιο. Ο κατηγορούμενος αναμένεται να δικαστεί στις 12 Μαρτίου.

Η Floyd, η οποία εργαζόταν στο παρελθόν για την ευζωία των ζώων και τώρα σχεδιάζει μια σειρά κοσμημάτων όπου το 10% των εσόδων δωρίζεται σε φιλανθρωπικά ιδρύματα για τα ζώα, είπε ότι είναι χαρούμενη που η επίθεση στο κατοικιδιό της θα τιμωρηθεί.

«Χαίρομαι που οι άνθρωποι δεν μπορούν απλώς να ξεφύγουν με το να βλάψουν ζώα και να μην αναλάβουν καμία ευθύνη, και χαίρομαι που υπάρχει κάποια δικαιοσύνη για τον Νοξ», είπε η 40χρονη στην The Post. «Ακόμα κι αν είναι απλώς μια παραβίαση – είναι κάπως μια νίκη για τους φιλόζωους και την ανθρωπότητα γενικότερα» κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ