Χαλούκ Μπιλγκινέρ: Αυτός είναι ο Τούρκος ηθοποιός που θα υποδυθεί τον Αριστοτέλη Ωνάση στην ταινία «Maria»

Τα βλέμματα έχει κεντρίσει η ταινία «Maria», μέρος της οποίας θα γυριστεί στην Ελλάδα. Η ταινία βασίζεται στη ζωή της κορυφαίας Ελληνίδας υψίφωνου Μαρία Κάλλας. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό την Μαρία Κάλλας θα υποδυθεί η σταρ του Χόλιγουντ Αντζελίνα Τζολί, η οποία και βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα για γυρίσματα της ταινίας.

Maria: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα στον Πύργο για την Αντζελίνα Τζολί ως Μαρία Κάλλας

Στη βιογραφική ταινία του Πάμπλο Λαρέν, όπως ήταν φυσικό, θα δούμε και την σχέση της μεγάλης μουσικού με τον εφοπλιστή και επιχειρηματία Αριστοτέλη Ωνάση, ο οποίος και έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ζωή της.

Τον Αριστοτέλη Ωνάση θα ενσαρκώσει ο βραβευμένος με Emmy Τούρκος ηθοποιός Χαλούκ Μπιλγκινέρ. Ο Μπιλγκινέρ γεννήθηκε στις 5 Ιουνίου του 1954, στην Σμύρνη στην Τουρκία. Είναι 69 ετών και εκτός από την Τουρκία, έχει εργαστεί ως ηθοποιός στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και στο Χόλιγουντ.

Παραμένει περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του ως Μεχμέτ Οσμάν στην τηλεοπτική σαπουνόπερα EastEnders κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1980. Για τον ρόλο του στην τουρκική αστυνομική μίνι σειρά του 2018 Şahsiyet, κέρδισε το βραβείο καλύτερου ηθοποιού στα 47α Διεθνή Βραβεία Emmy.

Υπήρξε παντρεμένος από το 1992 έως και το 2004 με την Τουρκάλα ηθοποιό και τραγουδίστρια Ζουχάλ Ολτζάι. Το 2006 παντρεύτηκε την Τουρκάλα τραγουδίστρια Άσκιν Νουρ Γένγκι, αλλά χώρισαν το 2012. Με την Γένγκι απέκτησε μία κόρη, την Άσκιν Νουρ Γένγκι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ