Big Brother: Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για το ροζ βίντεο που διέρρευσε

Ο ΣΚΑΪ με ανακοίνωσή τοποθετήθηκε σχετικά με το ροζ βίντεο που διέρρευσε από το Big Brother. Όπως είναι γνωστό το βίντεο που κυκλοφόρησε από τις κάμερες του σπιτιού του Μεγάλου Αδελφού, δείχνει τον Παναγιώτη Πέτσα και την Ανχελίτα, που είναι ζευγάρι μέσα στο ριάλιτι, να είναι ολόγυμνοι και να κάνουν σεξ στο μπάνιο.

Τα πλάνα που διέρρευσαν προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων στο Twitter. Πολλοί ήταν οι χρήστες που επέκριναν την παραγωγή, αλλά και τους δύο παίκτες για την έκθεση προσωπικών τους στιγμών και έφτασαν στο σημείο να αναρωτηθούν πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πέσει η ελληνική τηλεόραση. Κάποιοι χαρακτήρισαν το ριάλιτι “τηλεοπτικό σκουπίδι” που ρυπαίνει τη ζωή μας.Το ευχάριστο είναι ότι ο φετινός κύκλος του Big Brother δεν έχει φέρει τα αναμενόμενα νούμερα τηλεθέασης στον ΣΚΑΪ, με την πλειοψηφία του τηλεοπτικού κοινού να του έχει γυρίσει την πλάτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ

Με αφορμή άρθρα, αναρτήσεις και σχόλια, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο, σχετικά με το τηλεοπτικό πρόγραμμα Big Brother, διευκρινίζονται τα εξής:  

Το οπτικοακουστικό υλικό που φέρεται να αφορά στο πρόγραμμα Big Brother δεν προέρχεται ούτε προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Αποτυπώθηκε και αποκτήθηκε αθέμιτα και στη συνέχεια διέρρευσε (πιθανότατα κατόπιν περαιτέρω επεξεργασίας) στο διαδίκτυο και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς καμία δική μας γνώση, ευθύνη ή εμπλοκή. 

Ο ΣΚΑΪ έχει εκκινήσει νομικές ενέργειες κατά παντός υπευθύνου, αλλά και εναντίον αυτών που, αναπαράγοντας και διακινώντας περαιτέρω το παρανόμως κτηθέν υλικό, έχουν επιλέξει να επωφεληθούν σε βάρος τρίτων ή να αποκτήσουν δημόσιο λόγο, εμφανιζόμενοι δήθεν ως ηθικοί κήνσορες. 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ