Η… αόρατη πινακίδα στα Κάτω Πατήσια που κρύβει κινδύνους για τους οδηγούς – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Στη διασταύρωση της οδού Ανδρεάδου με τη Βικέλα στα Κάτω Πατήσια, υπάρχει αυτή η πινακίδα που βλέπετε στην εικόνα. Όπως πολύ σωστά επισημαίνει ο αναγνώστης του enikos.gr που μας έστειλε τη φωτογραφία, θα πρέπει κάποιος από την αρμόδια υπηρεσία να μεριμνήσει ώστε η πινακίδα με το απαγορευτικό σήμα να μην είναι… αόρατη. Έτσι όπως την κρύβει η κολώνα της ΔΕΗ, είναι σχεδόν αδύνατο για τους οδηγούς να τη δουν και μπορεί να προκληθεί ατύχημα.

 

Πινακίδα

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: facebook.com/enikosgr και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ