Άγριες Μέλισσες: Backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς

Νέο φωτογραφικό υλικό και backstage στιγμιότυπα από τα γυρίσματα του Γ’ κύκλου της σειράς «Άγριες Μέλισσες» μας επιτρέπουν να ρίξουμε μια ματιά σε όσα γίνονται αυτή τη στιγμή στο Διαφάνι.

Άγριες Μέλισσες

Ο τρίτος κύκλος, όπως έχει γίνει γνωστό, θα είναι διαφορετικός και το κλίμα θα είναι τεταμένο. Ο Ακύλας υπηρετώντας το καθεστώς της χούντας, επιβάλλει εξορία σε όσους πηγαίνουν και εκφράζονται αντίθετα με τις ιδέες του. Ανάμεσα σε αυτούς θα βρεθεί και ο Λάμπρος.

Ο δάσκαλος μπαίνει από την πρώτη στιγμή στο στόχαστρο του και ενώ εκείνος πιστεύει πως πια μπορεί να ζήσει μία ήσυχη ζωή με την Ελένη, όλα ανατρέπονται. Ο Ακύλας τον οδηγεί στην εξορία και συγκεκριμένα στην Λέρο.

Ο Λάμπρος εξορίζεται και ο αποχωρισμός του από την Ελένη θα είναι μαχαιριά στην καρδιά. Το αγαπημένο ζευγάρι που πέρασε τόσα πολλά, όπως αναφέρει το περιοδικό MY tv, στον τρίτο κύκλο θα ζήσει χώρια. Η Ελένη θα παλεύει να σώσει όποιον μπορεί από τους συγχωριανούς της και ο Λάμπρος στο απομακρυσμένο νησί θα υποστεί βασανιστήρια.

Δείτε την ανανεωμένη Θεοφανία Παπαθωμά σε μια backstage λήψη

Άγριες Μέλισσες

Ο Κωστής Σαββιδάκης που ενσαρκώνει τον παπά Γρηγόρη μίλησε τις προηγούμενες ημέρες σε συνέντευξή του στο 7 Μέρες Tv, για τις αλλαγές στον ρόλο του

“Μπαίνοντας στην περίοδο της δικτατορίας, όλα αλλάζουν. Ο παπα-Γρηγόρης, ωστόσο, δεν θα χάσει την αυθεντικότητά που τον διακρίνει.

Θα μπουν νέοι ρόλοι στην σειρά, που σημαίνει ότι με έναν τρόπο διαφοροποιούνται πολύ οι «Μέλισσες». Ο παπάς δεν πρόκειται να αλλάξει τα πιστεύω του. Υπερασπίζεται το χωριό. Θα στέκεται πάντα δίπλα στους ανθρώπους του τόπου του. Έχει αξίες.

Όποια πολιτική συνθήκη και να επικρατεί, εκείνος δεν εγκαταλείπει τους συγχωριανούς του. Είναι με το δίκαιο. Τώρα, αν οι συγγραφείς τον οδηγήσουν αλλού για κάποιους λόγους, όπως π.χ. να παραστήσει τον κακό με απώτερο σκοπό να υπερασπιστεί το χωριό του, ειλικρινά δεν το ξέρω.

Πιστεύω ότι θα εξακολουθήσει αν είναι ο παπάς που όλοι αγαπήσαμε”.

 

Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες

Ο Λάμπρος, ο Προκόπης και ο Μπάμπης θα προσπαθήσουν να αντισταθούν, αλλά θα το πληρώσουν. Ο Ακύλας δεν συγχωρεί και δεν έχει κανέναν ηθικό φραγμό.

Όταν καταλάβει ότι ο Προκόπης έχει αριστερές πεποιθήσεις θα δώσει αμέσως εντολή να τον στείλουν στην εξορία.

Ο Παναγιώτης κάνει ό,τι μπορεί για να σώσει τον ξάδελφό του, αλλά δεν θα τα καταφέρει. Ο Προκόπης θα περάσει σκληρές στιγμές στα χέρια των χουντικών και αφού βασανιστεί θα εξοριστεί από το Διαφάνι.

Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες

Ο Λάμπρος, εκτός για το ότι παλεύει για να έρθουν καλύτερες μέρες στο Διαφάνι, μπαίνει στο στόχαστρο του Ακύλα για έναν ακόμη λόγο. Θέλει να τον εκδικηθεί για τον θάνατο του αδελφού του Αχιλλέα, ο οποίος πέθανε από τα χέρια του Μιλτιάδη. Έτσι, ο δάσκαλος θα βρεθεί εξόριστος στη Λέρο.

Από την άλλη, στις Άγριες Μέλισσες, ο Μπάμπης θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τους συγχωριανούς του που περνούν δύσκολες στιγμές, ενώ δεν θα διστάσει να επιχειρήσει να μπει στην Αντίσταση ώστε να καταφέρει μαζί με τους υπόλοιπους να ρίξουν το καθεστώς.

Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες Άγριες Μέλισσες Άγριες Μέλισσες Άγριες Μέλισσες Άγριες Μέλισσες

Ένας άνδρας από το παρελθόν της Ελένης πρόκειται να επιστρέψει στο Διαφάνι και να τους αναστατώσει. Και αυτός ο άντρας δεν είναι τυχαίος.

Είναι κάποιος που το διάστημα που ο Λάμπρος έλειπε για αρκετά χρόνια εκείνος ήταν μαζί με την Ελένη και έτρεφε για εκείνη έντονα συναισθήματα.

 

Άγριες Μέλισσες

Ο Ζάχος ήταν στο παρελθόν αρραβωνιασμένος με την Ελένη, ο γάμος όμως δεν έγινε λόγω της μετάθεσης που πήρε.

Πιο συγκεκριμένα, η μητέρα του, η κυρία Μάρω, στάθηκε πολύ στην Ελένη, στις Άγριες Μέλισσες, όταν έχασε τη μητέρα της.

Τη βοηθούσε στα μαθήματα του σχολείου, ενώ με τις συμβουλές της συνέβαλε στο να γίνει μια ανεξάρτητη κοπέλα που μπορεί να διαχειρίζεται μόνη της τα όποια προβλήματα προκύπτουν στη ζωή της.

Άγριες Μέλισσες

Ο γιος της, ο Ζάχος, ήταν πάντα ερωτευμένος με την Ελένη, γνωρίζοντας όμως ότι εκείνη έχει χαρίσει την καρδιά της στον Λάμπρο, δεν έβρισκε το κουράγιο να της αποκαλύψει τα αισθήματά του και οι δυο τους παρέμεναν δυο καλοί φίλοι.

Όλα άλλαξαν όταν χώρισε με τον Λάμπρο, μετά τις πιέσεις που δέχτηκε εκείνος από τον πατέρα του και τον Γιώργη Σταμίρη.

Έτσι, ο Ζάχος της άνοιξε την καρδιά του κι εκείνη αποφάσισε να τον αρραβωνιαστεί. Ο αρραβώνας τους διαλύθηκε, όταν εκείνος πήρε μετάθεση κι εκείνη αρνήθηκε να τον ακολουθήσει και παρέμεινε στο Διαφάνι.

Τώρα που επιστρέφει, βρίσκει και πάλι την Ελένη μόνη στις Άγριες Μέλισσες, αφού ο Λάμπρος βρίσκεται στην εξορία.

Άγριες Μέλισσες

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ