Avatar – The Last Airbender: Σειρά δράσης του Netflix για μία επική ιστορία

Φωτογραφίες για την επερχόμενη σειρά δράσης με τίτλο «Avatar: The Last Airbender» έδωσε στην δημοσιότητα το Netflix.

Η σειρά θα δοθεί στην κυκλοφορία μέσα στο 2024 και ακολουθεί την ιστορία του θρυλικού Aang. Στα 8 επεισόδια της πρώτης σεζόν βλέπουμε τον Aang, που έχει τον τίτλο του τελευταίου Airbender, καθώς εκπαιδεύεται για να εκπληρώσει το πεπρωμένο του ως Avatar και να φέρει την ειρήνη σε έναν κόσμο που έχει εκμηδενιστεί από έναν πόλεμο που διεξάγεται από το Έθνος της Φωτιάς.

Ο Gordon Cormier θα πρωταγωνιστήσει ως ο ατρόμητος 12χρονος Aang που διατηρεί την ισορροπία και την ειρήνη του κόσμου.
Μαζί με τον ηθοποιό θα είναι ο Kiawentiio ως waterbender Katara, ο Ian Ousley ως ο αδερφός της Katara, ο Dallas Liu ως ο φλογερός Sokka και ο Fire Lord Zuko, τον οποίο υποδύεται ο Daniel Dae Kim.

Ο Paul Sun-Hyung Lee είναι ο ρόλος του Uncle Iroh, η Elizabeth Yu υποδύεται την Azula και ο Ken Leung πρωταγωνιστεί ως Commander Zhao.

Χιλιάδες θαυμαστές της σειράς κινουμένων σχεδίων ενθουσιάστηκαν όταν είδαν τις πρώτες φωτογραφίες των χαρακτήρων Aang (Gordon Cormier), Katara (Kiawentiio), Sokka (Ian Ousley) και Zuko (Dallas Liu).

Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα παρουσιάζουν και αρκετούς χαρακτήρες του Έθνους της Φωτιάς, συγκεκριμένα: Daniel Dae Kim ως Fire Lord Ozai, Paul Sun-Hyung Lee ως General Iroh, Ken Leung ως Commander Zhao και Elizabeth Yu ως πριγκίπισσα Azula.

Ο κόσμος του Avatar είναι ένας φανταστικός κόσμος εμπνευσμένος κυρίως από πολιτισμούς της Ανατολικής Ασίας, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας, της Ιαπωνίας και του Θιβέτ, παράλληλα με κάποια επιρροή των Ινουίτ, της Πολυνησίας, των Αζτέκων και της Νότιας Ασίας.

Οι Air Nomads από τους οποίους κατάγεται ο Aang έχουν βασιστεί στην ιδέα των μοναχών της ανατολικής και τα ρούχα τους μοιάζουν πολύ με τις παραδοσιακές φορεσιές των μοναχών Σαολίν.

Η ενδυμασία που φορούν οι χαρακτήρες αντιπροσωπεύει το έθνος τους, φορώντας χρώματα που συμβολίζουν το εγγενές στοιχείο τους: Οι Air Nomads ντύνονται σε πορτοκαλί και κίτρινο, ενώ οι άνθρωποι της φυλής του νερού φορούν μπλε, μοβ και λευκά ρούχα.

Εκείνοι από το Βασίλειο της Γης ντύνονται με καφέ, κίτρινο και πράσινο ενδύματα, ενώ οι άνθρωποι του Έθνους της Φωτιάς φορούν διάφορες αποχρώσεις του μαύρου, του κόκκινου, του καφέ, του μαύρου, του ροζ και του χρυσού.

πηγή: FOXreport.gr

 

Γάτα κάνει μασάζ σε σκύλο σαν επαγγελματίας – Ξεκαρδιστικό βίντεο

Σημείωμα 500 ετών έκρυβε μία αποκάλυψη που μπορεί να βοηθήσει την πρόβλεψη σεισμών

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ