Asia Express: Ο νέος κανονισμός που προκάλεσε την αντίδραση των παικτών – «Θα φάμε όλοι μαζί το αγγούρι»

Το ταξίδι στα χνάρια του δράκου συνεχίζεται για τους παίκτες του Asia Express, με τα έξι ζευγάρια να διεκδικούν την τελευταία ασυλία στο Λάος. Επόμενος προορισμός του ταξιδιωτικού παιχνιδιού περιπέτειας του Star η εξωτική Ταϊλάνδη.

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης, στο επεισόδιο της Παρασκευής στο Asia Express, αφού συγκέντρωσε τα ζευγάρια στο Buddha Park στο Vientiane, τους ανακοίνωσε το νέο race αλλά και το έπαθλο.

Όπως ανέφερε ο παρουσιαστής, τo ζευγάρι που θα φτάσει πιο γρήγορα στο επόμενο log in, θα πάρει την ασυλία, θα κάνει τουρισμό τις τελευταίες μέρες στο Λάος, θα ξεκουραστεί και θα εξασφαλίσει το εισιτήριό του για την Ταϊλάνδη.

Επιπλέον, τα δύο ζευγάρια που θα τερματίσουν πρώτα στο race θα παίξουν για έπαθλο. Θα προσπαθήσουν να κερδίσουν παίζοντας το εθνικό άθλημα του Λάος, το ράτανμπολ!

Όμως ο Πέτρος Πολυχρονίδης επιφύλασσε κι άλλη έκπληξη στους διαγωνιζόμενους! Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε στα ζευγάρια ότι όταν συναντούν το σήμα με το απαγορευτικό στο αυτοκίνητο, δε θα μπορούν να μετακινηθούν με αυτό το μέσο, αλλά θα πρέπει να βρίσκουν άλλον τρόπο.

Ο νέος αυτός κανονισμός δεν χαροποίησε ιδιαίτερα τους διαγωνιζόμενους.

«Νέα έκπληξη ο Πετράκης. Τώρα δε θέλει hitchhike, τώρα λέει θα βλέπουμε πινακίδες και θα κατεβαίνουμε από τα αμάξια. Και με τί θα πάμε; Με μουλάρι;» σχολίασε η Ρασέλ, με την Κλόντια να της λέει πως «όλα θα συμβούν εδώ πέρα».

Από την μεριά του ο Κωνσταντίνος είπε πως «εφόσον για όλους ισχύει το ίδιο -απαγορεύονται τα αυτοκίνητα-, για όλους είναι ίδια συνθήκη, οπότε δεν πιστεύω ότι είναι κάτι το αρνητικό ή κάτι το θετικό», ενώ ο Fipster συμπλήρωσε ότι «θα φάμε όλοι μαζί το αγγούρι».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ