Asia Express: Αυτό το ζευγάρι αποχώρησε – BINTEO

Aνατρεπτικό επεισόδιο του Asia Express της Κυριακής. Τα ζευγάρια ακολούθησαν και πάλι τον μεγαλειώδη ποταμό Mekong, το σπίτι του Δράκου Naga και είχαν την ευκαιρία να ξυπνήσουν τον δράκο στο παιχνίδι επάθλου.

Η Ρασέλ και η Κλόντια είχαν να διαχειριστούν το μειονέκτημα να παραμείνουν σιωπηλές έως την αποχώρηση της βραδιάς. Από την άλλη ο Γιώργος και η Κρίστη, χάρηκαν τις ανέσεις της ασυλίας, που κέρδισαν για 2η φορά.

Στο τέλος της δοκιμασίας οι παίκτες του Asia Express βρέθηκαν μπροστά στον Πέτρο Πολυχρονίδη, προκειμένου να μάθουν ποιο ζευγάρι θα αποχωρήσει. Τελικά αυτοί που τερμάτισαν τελευταίοι ήταν ο Γιάννης Αϊβαζής και Λευτέρης Δημητρόπουλος.

Όμως σε εκείνο το σημείο έγινε η ανατροπή. Ο Πέτρος Πολυχρονίδης ανακοίνωσε ότι το ζευγάρι που αποχωρεί από το αποψινό επεισόδιο είναι η Βιβή και η Kat-Kat, οι οποίες δεν αγωνίστηκαν λόγω προβλημάτων υγείας της πρώτης και οι γιατροί δεν έδωσαν το «ΟΚ» για να συνεχίσουν στο Asia Express.

«Είμαστε πολύ χαρούμενες που πήραμε μέρος. Δοκιμάσαμε τις αντοχές μας. Είδαμε τι μπορούμε να κάνουμε. Μάθαμε πολλά πράγματα. Μόνο θετικά έχουμε να πούμε από αυτό το ταξίδι», δήλωσαν οι δύο γυναίκες. «Μετανιώσαμε τη συμπεριφορά μας μπαίνοντας στο παιχνίδι και η δεύτερη ευκαιρία μας έδωσε πολλά», παραδέχτηκε η Βιβή, ενώ η Kat-Kat τόνισε ότι «αποδείξαμε πως άμα θέλουμε μπορούμε να βγούμε και πρώτες».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ