Άρης Σοϊλέδης – Μαρία Αντωνά μαζί σε εκπομπή: Σε ποιο κανάλι θα απολαύσουμε το αγαπημένο ζευγάρι; Αποκλειστικό

Το να δούμε τον Άρη και τη Μαρία μαζί σε εκπομπή είναι κάτι που έχει συζητηθεί αρκετές φορές! Αυτή τη φορά όμως θα γίνει πραγματικότητα και η τηλεοπτική τους συνύπαρξη προβλέπεται άκρως διασκεδαστική.

Της Νάντιας Ρηγάτου

Ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά θα κάνουν την κοινή τους τηλεοπτική εμφάνιση στο ΣΚΑΪκαι πιστέψτε με θα είναι πολύ πιο συναρπαστική η εμπειρία από ότι φαντάζεστε αφού δεν πρόκειται να δώσουν μια απλή συνέντευξη αλλά θα παίξουν στο καθημερινό τηλεπαιχνίδι «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου».

Μπορεί ο Μάρκος Σεφερλής και ο Έκτορας Μποτρίνι να υποδέχονται κυρίως μαμάδες ή πεθερές με τα παιδιά τους, στο πλαίσιο των εορταστικών εκπομπών όμως οι κανόνες αλλάζουν.

Κι έτσι, σε ένα από τα επεισόδια που θα προβληθούν μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοιλέδης θα βρεθούν στο πλατό να μαγειρέψουν.

Συγκεκριμένα , ο Άρης Σοϊλέδης θα φορέσει ποδιά και θα μπει στην κουζίνα του «η Μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» και η Μαρία Αντωνά θα τον καθοδηγεί με τις μαγειρικές της γνώσεις.

Οι «ανταγωνιστές» τους σε αυτό το επεισόδιο θα είναι ένα ζευγάρι που τους συνδέει αληθινή φιλία στη ζωή. Ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη θα βρεθούν επίσης καλεσμένοι του Μάρκου Σεφερλή και του Έκτορα Μποτρίνι.

‘Όπως καταλαβαίνετε μιλάμε για ένα Χριστουγεννιάτικο μαγειρικό πάρτι με πολύ γέλιο!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ