Αργαλαστή: Παρέμβαση εισαγγελέα για το θρίλερ του εστιάτορα – ΒΙΝΤΕΟ

Το «Φως στο Τούνελ» εντόπισε και μίλησε μ’ έναν ακόμα βασικό μάρτυρα, έναν φίλο του θύματος, ο οποίος είναι κι αυτός ιδιοκτήτης ταβέρνας.

Σύμφωνα με την παρέα που ήταν μαζί του λίγη ώρα πριν το μοιραίο συμβάν, πιθανόν να τον επισκεπτόταν φεύγοντας από αυτούς.

Ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά την οποιαδήποτε εμπλοκή του, ενώ αναφέρει πως το θύμα είχε χρόνια να τον επισκεφτεί στην ταβέρνα του.

«Σ’ εμένα είχε πάνω από τρία χρόνια να έρθει. Όποτε πήγαινα στην πλατεία τον έβλεπα, εκείνη την ημέρα δεν τον είδα. Δεν πέρασε καν έξω από το μαγαζί, δεν τον είδα καθόλου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όταν ο δημοσιογράφος της εκπομπής τον ρώτησε για το ενδεχόμενο τσακωμού με κάποιον από την παρέα, ο μάρτυρας θέλησε να αποφύγει να δώσει μία ξεκάθαρη απάντηση, αποπροσανατολίζοντας την κουβέντα.

«Δεν ξέρω, εμείς ήμασταν κλειστά με τον κορωνοϊό, δεν σερβίραμε κανέναν. Αυτοί που τον πήγαν στο κέντρο υγείας, ήρθαν κάποια στιγμή, αλλά δεν μου είπαν τίποτα για το περιστατικό, το έμαθα την επόμενη μέρα από τη μάνα του. Εγώ δεν έχω καμιά σχέση με αυτό. Τα παιδιά τα ξέρω, αλλά δεν έχω κουβεντιάσει καθόλου το περιστατικό μαζί τους, ένα γεια λέμε μόνο».

Αναφερόμενος στα όσα λέγονται ότι ο άτυχος Δημήτρης εκείνο το μοιραίο απόγευμα πήγε στην ταβέρνα του, απάντησε: «Ψέματα λένε. Δε με έχουν ρωτήσει τίποτα από την αστυνομία μέχρι στιγμής, αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα να δώσω κατάθεση εάν χρειαστεί».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ