ΑΝΤ1: Επενδύει στη μυθοπλασία υψηλών προδιαγραφών – 4 σειρές στην prime time

Δυναμική επιστροφή στη μυθοπλασία υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων πραγματοποιεί ο ΑΝΤ1 με βάση το πρόγραμμα της σεζόν 2023-2024. Συνολικά, με τέσσερις μεγάλες παραγωγές μυθοπλασίας, συν τρεις κωμικές σειρές από το ΑΝΤ1+ που θα προστεθούν στο πρόγραμμα μέσα στο 2024, ο ΑΝΤ1 επενδύει συνολικά 20 εκατ. ευρώ μόνο για τη μυθοπλασία, που θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος στο «οπλοστάσιο» της νέας σεζόν.

Σύμφωνα με την Realnews με μια σειρά εποχής και τρεις σύγχρονες, δύο επεισοδίων την εβδομάδα η καθεμία, ο ΑΝΤ1 επιδιώκει την πολυσυλλεκτικότητα και την ισορροπία με ένα πρόγραμμα που απευθύνεται σε όλους, όπως αναφέρθηκε στην παρουσίαση του προγράμματος που πραγματοποίησαν ο Managing Director των ΑΝΤ1, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, ANTENNA STUDIOS – ANTENNA GROUP, Γιώργος Λεβέντης, o Chief Content Officer του ΑΝΤ1 Τζώρτζης Ποφάντης και η Corporate Communication & PR Director του ομίλου, Τέσσα Κορλέτη.

Η «Μάγισσα» με κόστος 12 εκατ. ευρώ, ο δεύτερος κύκλος της αστυνομικής δραματικής σειράς «Παγιδευμένοι», που επιστρέφει με καταιγιστική πλοκή και συνεχείς ανατροπές, η δραματική κομεντί «Ο πρώτος από εμάς» και η νέα δραματική σειρά «Μετά τη φωτιά», που βασίζεται στο γαλλικό «Le bazaar de charite», θα αποτελέσουν το βαρύ πυροβολικό του σταθμού.

Στη «Μάγισσα» επανενώνεται η dream team των «Άγριων μελισσών», με τον Λευτέρη Χαρίτο και τους Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρο Καλκόβαλη στο σενάριο, καθώς και αγαπημένοι ηθοποιοί, όπως η Έλλη Τρίγγου, ο Γιώργος Γάλλος, ο Νίκος Ψαρράς, η Κατερίνα Λέχου, ο Αναστάσης Ροϊλός και ο Τάσος Νούσιας. Σε πρωταγωνιστικούς ρόλους αναδεικνύονται επιπλέον στη «Μάγισσα» ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, ο Άρης Νινίκας και η Στεφανί Καπετανίδη, που υποδύεται τη δεύτερη σύντροφο του Γ. Γάλλου, βάσει του εθιμικού θεσμού της «σύγκριας» που ίσχυε το 1800 στη Μάνη.

Με την ίδια δυνατή ομάδα πρωταγωνιστών, αλλά και με νέες προσθήκες, επιστρέφουν οι «Παγιδευμένοι». Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, η Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ, ο Πέτρος Λαγούτης, ο Κίμων Κουρής, ο Στάθης Σταμουλακάτος, η Ταμίλα Κουλίεβα και ο Παύλος Ορκόπουλος «υποδέχονται» τον Τάσο Χαλκιά. Στην αστυνομική σειρά εντάσσονται και άλλοι νέοι ηθοποιοί: η Γιούλη Γεωργακοπούλου, ο Θοδωρής Θεοδωρακόπουλος, ο Λάμπρος Κωσταντέας, ο Δημήτρης Λιόλιος, ο Παναγιώτης Μαργέτης, η Γιάννα Παπαγεωργίου και ο Γιωργής Τσαμπουράκης.

Παράλληλα, «κλείδωσε» το καστ της νέας δραματικής σειράς «Μετά τη φωτιά», που αφηγείται τη ζωή τριών γυναικών μετά από μια καταστροφική φωτιά που ξεσπά σε φιλανθρωπικό γκαλά. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε την Ντόρα Μακρυγιάννη, την Άλκηστη Ζιρώ και την Ελπίδα Νικολάου, μαζί τους επιστρέφει ο Ανδρέας Κωνσταντίνου, ο Λευτέρης Ελευθερίου δοκιμάζεται σε δραματικό ρόλο, ενώ συμμετέχει και ο Νέιθαν Τόμας, που γνωρίσαμε στη «Σμύρνη μου αγαπημένη». Το καστ συμπληρώνουν ο Δημήτρης Αποστολόπουλος, ο Γιάννης Καράμπαμπας, η Ζωή Ρηγοπούλου, η Πηνελόπη Μαρκοπούλου και ο Χάρης Σώζος.

Τη γλυκόπικρη πλευρά της ζωής θα αναδείξει μια παρέα έξι φίλων στη δραματική κομεντί «Ο πρώτος από εμάς». Οι πρωταγωνιστές Γιάννης Τσιμιτσέλης, Σπύρος Χατζηαγγελάκης, Μάριος Αθανασίου, Λένα Δροσάκη, Αθηνά Οικονομάκου και Βίβιαν Κοντομάρη μένουν ενωμένοι στα εύκολα και στα δύσκολα και επαναπροσδιορίζουν τη ζωή και τα όνειρά τους, όταν ένας από την παρέα αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Μέσα στο 2024 θα ενταχθούν το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 και οι τρεις κωμικές σειρές του ΑΝΤ1+ «Είμαι η Τζο», με την Ιωάννα Ασημακοπούλου, «Ζωή» με τη Μαρία Καβογιάννη και «Στα 4» με τη Γεωργία Καλτσή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ