Aνατροπή στο Survivor All Star: H Μαριαλένα «κλείδωσε» τη θέση στον ημιτελικό – Στον τάκο Πρίαμος και Μπάρτζης

Για τελευταία φορά στον στίβο μάχης του Survivor All Star ρίχτηκαν οι τρεις εκ των τεσσάρων φιναλίστ με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη να καταφέρνει να κάνει την μεγάλη ανατροπή.

Μίλτος Τεντόγλου: «Δεν είναι στόχος μου, ούτε μου αρέσει να είμαι διάσημος» – ΒΙΝΤΕΟ

Οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στο αγώνισμα προκειμένου να διεκδικήσουν μια θέση στον ημιτελικό. Ωστόσο, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ήταν η παίκτρια που «κλείδωσε» την δική της θέση στον μεγάλο ημιτελικό του ριάλιτι επιβίωσης.

Μάλιστα, ολοκληρώνοντας την τελευταία της αναμέτρηση, η Μαριαλένα κατέρρευσε στο έδαφος με τον αγαπημένο της να σπεύδει να την αγκαλιάσει.

Εύβοια: Αντιδήμαρχος κολυμπούσε δίπλα σε φίδι στη θάλασσα – ΒΙΝΤΕΟ

«Είμαι τρισευτυχισμένη. Νομίζω είναι η καλύτερή μου μέρα στο παιχνίδι. Θέλω να πω ένα τεράστιο μπράβο σε όλα τα παιδιά διότι αυτό που κάναμε ειδικά σήμερα ήταν ένας μαραθώνιος. Έχουμε σηκωθεί από το πρωί, έχουμε τρέξει τόσα run που έχω χάσει το μέτρημα. Την ήθελα πάρα πολύ αυτή την νίκη για πάρα πολλούς λόγους. Έχω χάσει τα λόγια μου, δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα και λίγο πριν συνειδητοποίησα ότι είναι και ο τελευταίος μου αγώνας εδώ», είπε συγκεκριμένα η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Με έπιασαν λίγο τα κλάματα, μπορεί να πονάμε, να υποφέρουμε αλλά έχουμε μία εξάρτηση με το Survivor και με τους στίβους μάχης και σίγουρα θα μου λείψει πάρα πολύ αυτό που ζήσαμε. Να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Σάκη γιατί με βοήθησε πάρα πολύ, διότι με βοήθησε πάρα πολύ σήμερα. Γενικά, με βοηθά πάρα πολύ», πρόσθεσε η ίδια.

Σεισμός 5,7 Ρίχτερ στα σύνορα Χιλής – Αργεντινής

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ο Νίκος Μπάρτζης και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης να βγουν, για τελευταία φορά, στον τάκο του ριάλιτι επιβίωσης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ