Survivor All Star: Τα δάκρυα συγκίνησης των παικτών κατά την αποχώρησή τους από τον Άγιο Δομίνικο

Συγκινητικό ήταν το κλίμα μεταξύ των παικτών στο επεισόδιο της Κυριακής 9 Ιουλίου του Survivor All Star, καθώς έπειτα από έξι μήνες δυσκολιών, πείνας και αναμετρήσεων στους στίβους μάχης οι τέσσερις φιναλίστ αποχαιρέτησαν τον Άγιο Δομίνικο.

Real estate: Ο «χάρτης» της αγοράς ακινήτων – Οι προοπτικές ανά περιοχή και η ζήτηση με βάση τα τετραγωνικά

Μάλιστα, οι παίκτες «λύγισαν» κατά την αποχώρηση τους από το νησί με τον καθένα από τους φιναλίστ να δίνει το δικό του μήνυμα στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.

Οι παίκτες αποχαιρετούν το κατάλυμα στον Άγιο Δομίνικο

«Αμέτρητες δυσκολίες να μιλήσω για την πείνα, δεν είχα πεινάσει ποτέ στη ζωή μου, τη βίωσα πολύ καλά στο πετσί μου, να τρέμουν τα πόδια μου, να παραπατάω, να μην μπορώ να σηκωθώ από το σανίδι, γιατί πείναγα. Και να φτάνουμε στο αγώνισμα και εκείνη την ώρα να τρέξουμε να βάλουμε το 100% ενώ μέσα μας το στομάχι μας πείναγε. Να μιλήσω για τις κακές καιρικές συνθήκες;» είπε χαρακτηριστικά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.
«Σκέφτηκα πάρα πολλές φορές να αποχωρήσω από το παιχνίδι διότι, όταν μπαίνεις με κάποια standards στο μυαλό σου και δεν μπορείς να τα πετύχεις, εκείνη τη στιγμή απογοητεύεσαι και εγώ απογοητεύτηκα πάρα πολλές φορές. Με μένα. Και πάρα πολλές φορές σκέφτηκα ότι θέλω να φύγω, δεν θέλω άλλο. Δεν θέλω άλλο να προσπαθώ και να μην μπορώ να πετύχω τίποτα. Αλλά δεν έφυγα, παρέμεινα. Παρέμεινα γιατί δεν έχω μάθει ποτέ να τα παρατάω στη ζωή μου. Ότι έχω καταφέρει, το έχω καταφέρει μόνη μου από το μηδέν. Με πολύ πείσμα, πίστη στον εαυτό μου και θέληση για να φτάσω τον στόχο μου. Και επιβίωσα», πρόσθεσε η ίδια.
«Επέστρεψα γιατί λόγω τραυματισμού δεν μου επιτρεπόταν να συνεχίσω, γιατί δεν μπορούσα να περπατήσω. Τώρα έβαλα τον στόχο που είχα το 2021 και έσφιξα τα δόντια μου και τα κατάφερα και έφτασα μέχρι το τέλος. Υπήρξαν στιγμές που είπα “δεν αντέχω άλλο”», είπε από την πλευρά του ο Νίκος Μπάρτζης.
Για έναν πολύ δύσκολο αποχωρισμό έκανε λόγο ο Μάριος Πρίαμος, o οποίος αποκάλυψε πως επέστρεψε στο ριάλιτι επιβίωσης επειδή δεν κέρδισε το 2017.
Από την πλευρά του ο Σάκης Κατσούλης αναφέρθηκε στα μαθήματα που πήρε από τη συμμετοχή του στο Survivor All Star.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ