Survivor All Star: Πέρασε στον ημιτελικό – «Συγκινήθηκα έπειτα από έξι μήνες, αλλά δεν άντεχα άλλο»

Όλοι θέλουν να εξασφαλίσουν τη θέση τους και να φτάσουν στην τριάδα του Survivor All Star και ο πρώτος αγώνας κατάταξης έδωσε μια σίγουρη θέση στον Σάκη Κατσούλη στον ημιτελικό.

Ο πρώτος από τους δύο Survivors που θα περάσουν κατευθείαν στον ημιτελικό του Survivor All Star, κρίθηκε το βράδυ της Πέμπτης, στους αγώνες κατάταξης με τον Σάκη να παίζει με όλες του τις δυνάμεις.

Σκληρές μονομαχίες και αναμετρήσεις που κρίνονται στον πόντο στον στίβο μάχης, για τους παίκτες που τα παίζουν όλα για όλα για μια θέση στην τριάδα και αύριο θα δούμε και τον δεύτερο και τελευταίο αγώνα που θα εξασφαλίσει μια ακόμη θέση.

Μετά το τέλος του αγωνίσματος ο Γιώργος Λιανός ζήτησε να μάθει πως νιώθει ο Σάκης που εξασφάλισε ήδη μια θέση στον ημιτελικό με τον ίδιο να δηλώνει συγκινημένος.

«Άκρως τιμητική θέση. Πρώτος αγώνας κατάταξης και αντιλήφθηκα ότι είναι ο τελευταίος μου αγώνας. Συγκινήθηκα μετά από έξι μήνες. Αλλά δεν άντεχα άλλο. Το πόδι μου έχει παραδώσει και το ευχαριστώ που με κράτησε μέχρι εδώ. Αξίζει σε όλους εδώ να αγωνιζόμαστε. Σαν παρέα θα βρεθούμε στο Γαλάτσι και θα δούμε ποιος θα κερδίσει».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ